De ce nu a venit Florin Salam în finala ‘X Factor 2020’. Ce s-a întâmplat cu manelistul

18.12.2020, 23:32
De ce nu a venit Florin Salam în finala 'X Factor 2020'. Ce s-a întâmplat cu manelistul
De ce nu a venit Florin Salam în finala 'X Factor 2020'. Ce s-a întâmplat cu manelistul

Adrian Petrache, concurentul Loredanei din finala ‘X Factor’, a fost la un pas să fie descalificat după ce unchiul lui, Florin Salam, l-a lăsat baltă. Tânărul și manelistul trebuiau să cânte în duet.

Din păcate, Florin Salam nu și-a mai făcut apariția pe scena ‘X Factor’ și și-a lăsat nepotul cu ochii în soare.

Cu câteva minute înainte să îi vină rândul să cânte alături de Florin Salam, așa cum au făcut la repetiții, Adrian Petrache a dezvăluit că îndrăgitul manelist ar fi lipsit din motive medicale în timpul filmărilor de la ‘X Factor’.

Florin Salam și-a lăsat baltă propriul nepot

Până la urmă, Adrian Petrache a fost salvat de juratul Florin Ristei, care l-a înlocuit pe Florin Salam. Aceștia au reinterpretat o piesă a lui Sting, ‘Shape of mai heart’, care a fost pe placul tuturor.

Deși la repetiții mărturisea că este fascinat de talentul nepotului său, Florin Salam a lipsit din finala ‘X Factor’, spre dezamăgirea lui Adrian Petrache. Filmările pentru finala ‘X Factor’ au fost realizate în luna octombrie.

‘Nu știam. Când, deodată, îl văd la televizor. M-am bucurat, sincer, mi-au dat și lacrimile. M-am bucurat pentru el. E nepotul meu, e ca și copilul meu’, a mărturisit Florin Salam la Antena 1, în timpul unor repetiții.

“Vreau ca lumea să vadă că am o familie talentată. Fratele meu va cânta la pian, chitară și va urca și Florin Salam pe scenă. Oamenii îl vor vedea în altă ipostază decât l-au văzut până acum. O să le placă’, mărturisea Adrian Petrache, la repetiții.

Florin Salam ar avea probleme de sănătate

Se pare că problemele de sănătate l-au afectat pe Florin Salam, motiv pentru care nu a putut să onoreze invitația nepotului său de a cânta cu el în finala ‘X Factor’. În plus, manelistul ar avea probleme grave și cu vederea.

‘Florin are probleme cu ochii, a fost o perioadă când îl ustura în permanență ochii pentru că nu dormea și cânta până dimineața în fum de țigară. A făcut o conjunctivită, nu s-a tratat. Până la urmă a trebuit să-și pună ochelari, pentru că i-a fost afectată vederea. E aproape orb, adică nu mai distinge detaliile’, declarau apropiații lui Florin Salam, după moartea fratelui său, pentru Wowbiz. 

În ultimele ediții de la ‘X Factor’, Adrian Petrache a avut parte numai de ghinioane. I s-a rupt coarda chitarei, iar în timp ce era în bootcamp i-a murit unchiul, adică fratele lui Florin Salam, Nelu Stoian.

Nici în ultima ediție de ‘X Factor’, tânărul de 19 ani nu a scăpat de ghinion. Unchiul lui, Florin Salam, nu a ajuns în marea finală pentru a fi alături de nepotul lui.

‘Mi se pare super mișto să împărtășești supărările pe scenă. Faptul că-ți asumi că vii dintr-o comunitate și datorită lor ești aici e un lucru extraordinar. Mi-am dat seama că tu poți să supraviețuiești pe scenă. Tu ai scos adevărul din tine. Ai fost sincer și am simțit asta. Da, te iau mai departe pe scaun, i-a spus Loredana concurentul său, în semifinală.

Ștefan Bănică Jr. l-a jignit pe Florin Salam

Cel care s-a arătat nemulțumit de absența lui Florin Salam a fost chiar Ștefan Bănica Jr. Juratul a fost surprins de lipsa de seriozitate a cântărețului de manele la adresa lui Adrian, nepotul său, dar și a producătorilor emisiunii care îl așteptau.

‘Am rămas cu un gust amar vizavi de colega mea (n.r. Loredana Groza). Sunt uimit cand cineva nu vine. Nu înțeleg cum invitatul nu a venit. Noi avem o vorbă la teatru. Știți cum afli când cineva nu vine? Când a murit’, a mărturisit Ștefan Bănică Jr. la ‘X Factor’.

Florin Ristei a urcat pe scenă și a cântat alături de nepotul lui Florin Salam, momentul lor fiind aplaudat minute în șir.

citește și...