Andrada Precup a câștigat ‘X Factor’! Tânăra nevăzătoare a plecat acasă cu 50.000 de euro

19.12.2020, 00:44
Andrada Precup a câștigat 'X Factor'! Tânăra nevăzătoare a plecat acasă cu 50.000 de euro
Andrada Precup a câștigat 'X Factor'! Tânăra nevăzătoare a plecat acasă cu 50.000 de euro

Vineri seară, 18 decembrie, a avut loc marea finală ‘X Factor’, sezonul 9. Andrada Precup este câștigătoarea ‘X Factor’, anul acesta. Tânăra a făcut parte din echipa lui Ștefan Bănică Jr. 

În finala ‘X Factor’, patru finaliști s-au luptat pentru marele premiu de 50.000 de euro. Adrian Petrache, Adrada Precup, Super 4 și Sonia Mosca au încercat să îi impresioneze pe telespectatori cu vocile lor senzaționale. Însă publicul a decis că Andrada Precup este marea câștigătoare de la ‘X Factor’.

Andrada Precup este marea câștigătoare de la ‘X Factor’

În sezonul 9 ‘X Factor’, concurenții au prezentat nu doar o melodie individuală, ci și una alături de mentorii lor și alta împreună cu un invitat special.

Andrada Precup a câștigat ‘X Factor’! Tânăra nevăzătoare a cântat alături de Adrian Daminescu piesa „România”.

Ștefan Bănică a fost mentorul adolescentei de 17 ani, care l-a surprins până acum de fiecare dată.

‘Cel de-al nouălea sezon X Factor a avut toate ingredientele. Se spune de multe ori că acesta a fost cel mai bun, cred că este un X Factor cu totul și cu totul special și datorită condițiilor, dar mai ales datorită concurenților și, de ce nu, și al juriului! O iubesc pe Andrada, pentru mine este mai mult decât un concurent la X Factor, cunoscând-o îndeaproape, pentru mine a devenit o mică lecție de viață’, spunea Ștefan Bănică.

Andrada Precup s-a născut nevăzătoare

Andrada Precup a rămas fără vedere la naștere, dar Dumnezeu a înzestrat-o cu o voce mirifică.

‘M-am născut prematur și, din cauza faptului că ochii nu mi-au fost acoperiți cu ceva, s-a ars retina. Dar eu cred că așa trebuia să se întâmple, ca să fiu aici și ca să fac asta acum și să fiu mai puternică’, mărturisea Andrada Precup la audiții.

În urmă cu cinci ani, Andrada Precup participa la concursul “Românii au talent”, unde a interpretat melodia Memories a lui Nicole Cherry. La scurt timp după emisiune, Andrada a fost invitată în platoul “Happy Hour”, iar Cătălin Măruță i-a făcut o surpriză de proporții!

Tânăra nevăzătoare s-a aflat față în față cu cea a cărei melodie o cântase la “Românii au talent”. Mai mult decât atât, Nicole Cherry a susținut un mini duet alături de Andrada.

Cum s-a votat în finala ‘X Factor’

Fiecare concurent a cântat de trei ori în finala ‘X Factor’: o dată cu un invitat, o dată alături de mentorul său și individual. Anul acesta, cei de acasă și-au susținut preferații cu un vot prin SMS la 1313 încă de la începutul emisiunii, după ce prezentatorii Răzvan și Dani au anunțat ”Start vot!”.

S-a putut vota o singură dată de pe același număr de telefon doar din România, din rețelele Orange, Vodafone sau Telekom, cu numele concurentului preferat în mesaj: Andrada, Sonia, Adrian sau Super 4.

citește și...