Florin Piersic Jr. a fost dependent de jocuri de noroc. ”Și nu mai știu cum am scăpat, nu am mai avut bani sau pur și simplu a apărut ceva care…”

04.12.2022, 14:31
Florin Piersic Jr. a fost dependent de jocuri de noroc. ”Și nu mai știu cum am scăpat, nu am mai avut bani sau pur și simplu a apărut ceva care...”
Florin Piersic Jr. a fost dependent de jocuri de noroc

Actorul Florin Piersic Junior, în vârstă de 54 de ani, a fost prezent la emisiunea moderată de Denise Rifai la postul de televiziune Kanal D, unde a făcut numeroase dezvăluiri despre viața și cariiera sa. printre altele, acesta a mărturisit că, în trecut, a fost dependent de jocuri de noroc. ”Și nu mai știu cum am scăpat, nu am mai avut bani sau pur și simplu a apărut ceva care…”, a declarat el.

Florin Piersic, în vârstă de 86 de ani, este unul dintre numele grele din lumea teatrului și a cinematografiei din țara noastră.  În ceea ce privește viața personală, Florin Piersic are trei mariaje la activ. A fost căsătorit cu actrița Tatiana Iekel, cu care are un băiat, Florin Piersic Junior. Ulterior, actorul a fost însurat cu Anna Szeleș, cu care are un fiu, Daniel. În anul 1993, Florin Piersic s-a căsătorit cu Anna Torok.

Fiul cel mare al lui Florin Pesic, Florin Piersic Junior, a fost invitat la emisiunea ”40 de întrebări”, moderată de Denise Rifai la Kanal D. Actorul a făcut numeroase dezvăluiri.  Acesta a vorbit despre căsnicia de scurtă durată pe care a avut-o cu Adriana Nicolae. Florin Piersic Jr. a fost căsătorit cu Adriana Nicolae, pe vremea aceea dansatoare la “Surprize, surprize”, astăzi ea fiind antrenoare de fitness.  De asemenea, Florin Piersic Junior a făcut declarații și despre tatăl său, celebrul actor Florin Piersic, și ruptura care s-a produs întte ei. La aceeași emisiune de la Kanal D, Florin Piersic Junior a mărturisit că, în trecut, a fost dependent de jocuri de nooc, mai exact de păcănele.

Florin Piersic Jr. a fost dependent de jocuri de noroc. ”Mă duceam să joc biliard în clubul ăla și să îmi mănânc salariul la păcănele”

„Nu mai țin minte exact, dar știu că în alea șase luni nu am avut ocupație, nu am avut altă preocupare, nu am fost absorbit de un proiect. (…) În alea șase luni de care vorbim, era un club, o bombă undeva foarte aproape de casa unde locuiam, nu aveam mașină, nu aveam la ce să mă uit la televizor, nu aveam Netflix., nu aveam nimic de genul asta și mă duceam să joc biliard în clubul ăla și să îmi mănânc salariul la păcănele. Și erau niște oameni acolo foarte speciali așa, parcă dintr-un film latino și unul care stătea pe scaun pe spate, scuipa pe ecranul ăla dacă nu îi veneau patru ași, și a fost cumva o școală, era o dependență de un anumit aparat, de un anumit… D-aia spun că e un drog, te obișnuiești cu suita aia, doar cu prostia aia. Și nu mai știu cum am scăpat, nu am mai avut bani sau pur și simplu a apărut ceva care… Oricum, înțelegeam că sunt pe un drum greșit”, a măturisit Dlorin Piersic Junior, citat de revista Viva.

Despre dependența sa de fumat, acesta a spus: „Și asta cu fumatul e o greșeală. Eu n-am fost bețiv sau drogat, eu n-am fumat o țigară de marijuana niciodată, cu toate că multă lume nu crede așa ceva. Nu m-a tentat, dar țigările normale încă sunt un drog și trebuie să scap de chestia asta”.

citește și...