Florin Piersic Junior, dezvăluiri nebănuite din mariajul cu Adriana Nicolae. ”Nu eram compatibili, eram temperamente diferite”

29.11.2022, 14:46
Florin Piersic Junior, dezvăluiri nebănuite din mariajul cu Adriana Nicolae. ”Nu eram compatibili, eram temperamente diferite”
Florin Piersic Junior, dezvăluiri nebănuite din mariajul cu Adriana Nicolae

Actorul Florin Piersic Junior, în vârstă de 54 de ani, a fost prezent la emisiunea moderată de Denise Rifai la postul de televiziune Kanal D, unde a făcut dezvăluii nebănute din mariajul pe care l-a avut cu Adriana Nicole, care a fost dansatoare la show-ul ”Surprize, surprize”. ”Nu eram compatibili, eram temperamente diferite”, a declarat acesta.

Florin Piersic, în vârstă de 86 de ani, este unul dintre numele grele din lumea teatrului și a cinematografiei din țara noastră.  În ceea ce privește viața personală, Florin Piersic are trei mariaje la activ. A fost căsătorit cu actrița Tatiana Iekel, cu care are un băiat, Florin Piersic Junior. Ulterior, actorul a fost însurat cu Anna Szeleș, cu care are un fiu, Daniel. În anul 1993, Florin Piersic s-a căsătorit cu Anna Torok.

Fiul cel mare al lui Florin Pesic, Florin Piersic Junior, a fost invitat la emisiunea ”40 de întrebări”, moderată de Denise Rifai la Kanal D. Printre altele, actorul a făcut dezvăluiri despre căsnicia de scurtă durată pe care a avut-o cu Adriana Nicolae. Florin Piersic Jr. a fost căsătorit cu Adriana Nicolae, pe vremea aceea dansatoare la “Surprize, surprize”, astăzi ea fiind antrenoare de fitness. După Adriana, Florin Piersic Jr. nu a mai cerut nicio femeie de soție.

Florin Piersic Junior, dezvăluiri nebănuite din mariajul cu Adriana Nicolae. ”A fost o greșeală, fusesem singur mult timp și a apărut cineva care mi-a dat atenție”

Printre altele, Florin Piersic Junior a fost întrebat de Denise Rifai: „V-ați jurat să nu vă mai căsătoriți niciodată?”.

„Nu, nu am jurat, adică nu m-am dus nu știu unde să fac o rugăciune sau un jurământ. Așa am simțit că nu o să mă mai căsătoresc niciodată. Nu cred să se mai întâmple lucrul ăsta. Poate să fie o traumă trăită la ora aia. A fost o greșeală, fusesem singur mult timp și a apărut cineva care mi-a dat atenție. Nu reușisem să comunic, fusesem singur mult timp și atunci nu mi-am dat seama că persoana nu era potrivită pentru așa ceva. Nu mi-a dat seama că această căsătorie, pur și simplu, termenul și ce presupune el, înseamnă foarte multe. Nu numai mergem și ne distrăm că ne-am căsătorit, într-un fel a fost o glumă bună, dar cu consecințe aproape tragice și, în același timp, un prag de care aveam nevoie să mă lovesc cu fruntea. Ce m-a marcat? Nu eram compatibili, eram temperamente diferite”, a răspuns actorul, potrivit click.ro.

citește și...