Florin Piersic Jr. spune tot despre ruptura dintre el și tatăl său. ”Ciudat e că el nu și-a dat seama că îl lovește pe propriul lui fiu”

03.12.2022, 13:37
Florin Piersic Jr. spune tot despre ruptura dintre el și tatăl său. ”Ciudat e că el nu și-a dat seama că îl lovește pe propriul lui fiu”
Florin Piersic Jr. spune tot despre ruptura dintre el și tatăl său

Actorul Florin Piersic Junior, în vârstă de 54 de ani, a fost prezent la emisiunea moderată de Denise Rifai la postul de televiziune Kanal D, unde a făcut dezvăluiri despre celebrul său tată, Florin Piersic. Acesta a vorbit despre ruptura care s-a produs între el și celebrul său tată. ”Ciudat e că el nu și-a dat seama că îl lovește pe propriul lui fiu”, a spus Florin Piersic Jr.

Florin Piersic, în vârstă de 86 de ani, este unul dintre numele grele din lumea teatrului și a cinematografiei din țara noastră.  În ceea ce privește viața personală, Florin Piersic are trei mariaje la activ. A fost căsătorit cu actrița Tatiana Iekel, cu care are un băiat, Florin Piersic Junior. Ulterior, actorul a fost însurat cu Anna Szeleș, cu care are un fiu, Daniel. În anul 1993, Florin Piersic s-a căsătorit cu Anna Torok.

Fiul cel mare al lui Florin Pesic, Florin Piersic Junior, a fost invitat la emisiunea ”40 de întrebări”, moderată de Denise Rifai la Kanal D. Printre altele, actorul a făcut numeroase dezvăluiri.  Acesta a vorbit despre căsnicia de scurtă durată pe care a avut-o cu Adriana Nicolae. Florin Piersic Jr. a fost căsătorit cu Adriana Nicolae, pe vremea aceea dansatoare la “Surprize, surprize”, astăzi ea fiind antrenoare de fitness.  De asemenea, Florin Pierrsic Junior a făcut declarați ș despre tatăl său, celebrul actor Florn Piersic, ș ruptura care s-a produs înte ei.

Florin Piersic Jr. spune tot despre ruptura dintre el și tatăl său.  ”A făcut cumva bășcălie și cred că acela a fost un moment de ruptură pentru că m-a durut”

”Ruptura s-a produs treptat, dar au fost și momente bruște. A fost un moment în care, la Fix Alert (n.r. film) , am făcut o conferință de presă și eu credeam foarte mult în momentul acela în filmul ăla și în toată echipa. Toți cei care lucraserăm la filmul acela eram ca o familie. El a venit și a făcut cumva bășcălie și cred că acela a fost un moment de ruptură pentru că m-a durut. Ciudat e că el nu și-a dat seama că îl lovește pe propriul lui fiu”, a povestit Florin Piersic Junior la emsiunea lui Denise Rfai, potrvit revistei Viva.

”Da, da pentru că asta se întâmpla în 2004, totuși gestul nu pot să-l înțeleg pentru că există comparații. În 2004 nu aveam copii, acum am copii și îmi e foarte greu să înțeleg cum poți să îți lovești copilul. E greu de înțeles și aici intervine competiția de care vorbeam.E adevărat că filmul Fix Alert nu este un produs perfect. E perfectibil și așa va rămâne. Nu mă așteptam ca el să fie în zona lui de interes. M-a șocat gestul, numai că l-am iertat. L-am iertat și eu rămân cu lucrurile bune”, a mai spus fiul cel mare al lui Florin Piersic.

„Faptul că noi doi nu putem comunica e un lucru cu care eu m-am obișnuit și rămân cu niște mesaje pe care le am pe casete audio de la 22 – 23 de ani. Aveam un robot telefonic și el vorbea cât voia. El fiind un vorbitor îmi vorbea și îmi spunea vrute și nevrute. Am mesajele acelea și am promis că le voi mai asculta când voi avea 80 de ani. Alea sunt niște momente mișto pentru că atunci el avea putere de idol. În toate mesajele alea se juca. Vorbea tâmpenii, erau multe comentarii de ale lui și erau făcute haios doar pentru mine. Nu asculta prea mult ce aveam de spus, dar știa că eu ascult și îl bucura lucrul acesta așa că îmi lăsa niște mesaje. În ziua de azi comunicarea nu mai există”, a încheiat Florin Piersic Junior.

citește și...