Florin Piersic Jr. e vocea PRO TV după plecarea lui Bebe Cotimanis

29.10.2020, 15:29
Florin Piersic Jr. e vocea PRO TV după plecarea lui Bebe Cotimanis
Florin Piersic Jr. e vocea PRO TV după plecarea lui Bebe Cotimanis

Florin Piersic Junior va fi ”vocea Pro TV”, după plecarea actorului Bebe Cotimanis din trust.

Anunțul a fost făcut de reprezentanții postului Pro TV. Alături de Florin Piersic Jr, din echipă mai fac parte George Vintilă și Valentin Teodosiu.

„Fiecare promo pe care-l urmărim la televizor ne oferă o anumită emoție și o dorință de a nu rata un film, noua ediție a unui show sau noul episod al unui serial! Niciun material video nu ar fi complet fără cei care transmit mesajele! Tocmai din acest motiv, ne dorim ca telespectatorii să se poată bucura de acele voci care transpun ideile în emoții, în trăiri. Începând de astăzi, Florin Piersic Jr., cunoscutul actor și scriitor, se alătură echipei de voci a PRO TV”, arată reprezentații Pro TV.

Ce spune Florin Piersic Junior despre noul proiect

Florin Piersic a făcut declarații despre noul proiect pe care îl are cu Pro TV.

Actorul a mărturisit că este vorba despre o nouă provocare și că abia așteaptă să vadă cum se va descurca.

”Este un moment în care ne reinventăm, indiferent de meseria pe care o avem. Anul acesta a fost, și pentru mine, o piatră de încercare, în care am descoperit că pot să fac și alte lucruri, unele pe care nu mi le imaginasem până acum. Propunerea venită din partea PRO TV a fost neașteptată și cred că este un real upgrade pentru mine. Mi-am folosit vocea, de-a lungul timpului, pe foarte puține reclame, dar în câteva documentare la care am ajuns să țin foarte mult și, recent, în două audio book-uri. Îmi doresc, sincer, să continui în această zonă de povești, de lucruri care ar putea aduce în sufletul oamenilor mai multă liniște. Vreau să aduc o zonă de calm, de evadare din ”jungla” în care trăim: fie că este în clipa în care ajungi acasă, fie că este în trafic când poți asculta și poți evita să te mai enervezi la primul claxon. Pentru mine, această colaborare este o provocare și abia aștept să văd cum o să mă descurc în noua situație”, a spus Florin Piersic Junior.

Ce a spus Bebe Cotimanis despre plecarea de la Pro TV

Bebe Cotimanis și-a împrumutat vocea, de-a lungul anilor, reclamelor făcute pentru promovarea emisiunilor și filmelor de la PRO TV. Actorul a fost ”vocea” Pro TV timp de 25 de ani, încă de la lansarea postului.

Acum, începând din data de 5 octombrie, Bebe Cotimanis este ”vocea” Prima TV. De asemenea, acesta va putea fi auzit şi la Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3, Look 4K, televiziuni care fac parte din același grup.

Am 25 de ani de Pro TV, poate fac încă 25 de Prima TV. Mă, eu am rămas la litera P, până una alta, n-am plecat în altă parte. Ştii care e treaba? Eu am fost foarte lipit de Pro TV şi – cum să spun? – face parte din viaţa mea, nu neg. La început, eu simţeam că Pro TV e al meu. Serios vorbesc, mă consideram în parteneriat cu Sârbu (n.r. – Adrian Sârbu, fostul patron al televiziunii). La un moment dat, am simţit că nu prea mai e al meu. Le urez bucurie colegilor mei, să le fie bine acolo. Şi eu mă simt bine aici, pentru că e un soi de pionierat care se face. Îmi place să încep lucruri, parcă încep un spectacol nou. Am dat de nume foarte ca lumea aici, la Prima TV. Oamenii sunt deschişi şi patronii sunt mişto. Şi Prima TV va fi o construcţie foarte frumoasă, iar eu simt asta şi voi da cât se poate de mult”, a explicat actorul într-un interviu recent.

citește și...