Fiul lui Marcel Toader, reacție dură la adresa Mariei Constantin. ”Mi se pare un lucru josnic”

02.03.2021, 16:15
Fiul lui Marcel Toader, reacție dură la adresa Mariei Constantin. ”Mi se pare un lucru josnic”
Fiul lui Marcel Toader, reacție dură la adresa Mariei Constantin. ”Mi se pare un lucru josnic”

Maximilian Toader, fiul lui Marcel Toader, a reacționat extrem de dur la adresa interpretei de muzică populară Maria Constantin, cea care i-a fost soție tatălui său.

Omul de afaceri Marcel Toader a încetat din viață în luna august a anului 2019. Acesta a murit în urma unui infarct, la vârsta de 56 de ani. Fiul său, Maximilian, a făcut declarații dure la adresa Mariei Constantin, după ce aceasta a afirmat că Marcel Toader ar fi fost violent cu ea.

Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț, de care este extrem de atașată. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, de care s-a despărțit cu mare scandal. Anul trecut, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga. De ceva vreme, Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragoste.

Fiul lui Marcel Toader, reacție dură la adresa Mariei Constantin. ”O rog public să nu-i mai pronunțe numele la televizor”

„Da, a fost (n.r agresiune fizică). Simplu fapt că am spus că vreau să se termine relația noastră. Eu am fost cea care în noaptea respectivă am vrut să plec, am plecat a doua zi, am încercat să iau lucrurile cu calm, fiecare pas l-am făcut cu calm”, a declarat recent Maria Constantin despre relația cu Marcel Toader.

Maximilian Toader, fiul omului de afaceri a luat atitudine, deranjat de afirmațiile fostei soții a tatălui său.

„Voi lăsa opinia publică să judece aceste declarații în momentul în care se împlinesc doi ani de la moartea tatălui meu și vine această doamnă să facă declarații. Se pare că se încurcă și în declarații. În momentul în care era într-o ceartă cu tatăl meu publică declara că nu a fost violent fizic, iar la doi ani de la moartea lui declară că a fost violent. Mi-a povestit de ce nu s-au înțeles, ce s-a întâmplat, de ce nu au mai continuat. A fost vorba de neîncredere. Declarațiile au fost cu gura ei că el nu a fost violent fizic. Înțeleg dorința ei de a apărea și de a-și expune punctul de vedere, dar a declara anumite lucruri foarte grave despre o persoană care nu se poate apăra și este moartă de aproape doi ani mi se pare un lucru josnic. Dacă știa acest scenariu, trebuia să îl combată atunci, nu după ce tatăl meu a murit de doi ani. O înțeleg de ce a vrut să apară, dar să nu facă declarații despre tatăl meu și vreau să o rog public pe această doamnă Maria Constantin să nu mai pronunțe numele Marcel Toader la televizor”, a spus Maximilian Toader la Antena Stars, citat de spynews.ro.

citește și...