Ce s-a întâmplat cu moștenirea lăsată de Marcel Toader. Fiul său a explicat tot

07.06.2020, 13:36
Ce s-a întâmplat cu moștenirea lăsată de Marcel Toader. Fiul său a explicat tot
Ce s-a întâmplat cu moștenirea lăsată de Marcel Toader. Fiul său a explicat tot

Maximilian Toader a vorbit despre moștenirea rămasă de la tatăl său, omul de afaceri Marcel Toader, dar și despre datoriile lăsate de acesta.

Omul de afaceri Marcel Toader a încetat din viață în luna august a anului 2019. Acesta a murit în urma unui infarct, la vârsta de 56 de ani. După dispariția lui Marcel Toader, fiul acestuia, Maximilian, a rămas cu moștenirea, dar și cu datoii.

Maximilian a dezvăluit că a reușit să vândă apartamentul tatălui său și să plătească o parte din datorii. Maximilian Toader a vândut apartamentul cu o săptămână înaine de declararea stării de urgență.

„În afară de banalul stat în casă, am avut norocul în viață, să spun, am vândut apartamentul tatălui meu cu o săptămână înainte să se dea starea de urgență. A urmat statea de urgență, nu am mai putut să facem nimic și acum urmează să văd ce mai fac. Mai exact trebuie să plătesc diferența, s-a achitat o sumă mai mică față de datorii și să văd exact diferența care mai este”, a spus Maximilian Toader la emisiunea ”Star Matinal, de la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Fiul lui Marcel Toader a dezvăluit că datoriile tatălui său erau foarte mari. De asemenea, maximilian Toader a explicat că urmeazîă să facă succesiunea.

„Au ajuns de ordinul miilor, dar mai e o diferență foarte mică. Aș putea să fac succesiunea, să vând niste anumite bunuri de-ale tatălui meu, să rezolv toate treburile, după aia să închid firmele și să am o pornire bună în viață. Mașina este la mine, iar terenurile așteaptă să fac succesiunea”, a mai spus el.

Probleme cu afacerile din cauza pandemiei

Maximilian Toader a mărturisit că se ocupa de organizare de evenimente, însă afacerea a fost afectată de ciza provocată de pandemia de coronavirus.

„Din păcate foarte greu, pentru că m-am dus pe domeniul petrecerilor, organizam petreceri. Nu a mai mers absolut nimic. Am prieteni care au cafenele și le e foarte greu. Știu că s-a dat un ordin… acum avem voie să facem petreceri de maxim 500 de persoane, dar la fel cu distanțare socială, ceea ce nu prea se pretează la o petrecere din punct de vedere social”, a adăugat fiul lui Marcel Toader, conform sursei citate.

citește și...