Maria Constantin a făcut dezvăluiri dureroase despre viața cu Marcel Toader. Ce a spus despre deces: ‘Eu am aflat prima când a murit’

26.02.2021, 18:25
Maria Constantin a făcut dezvăluiri dureroase despre viața cu Marcel Toader. Ce a spus despre deces: 'Eu am aflat prima când a murit'
Maria Constantin a făcut dezvăluiri dureroase despre viața cu Marcel Toader. Ce a spus despre deces: 'Eu am aflat prima când a murit'

Maria Constantin a făcut dezvăluiri dureroase despre viața trăită alături de Marcel Toader. Anul acesta se împlinesc doi ani de când afaceristul a decedat.

Ultima lui soție, Maria Constantin, a rupt tăcerea și a vorbit deschis despre moartea subită a fostului soț. În plus, ea a detaliat și care au fost motivele pentru care a divorțat de Marcel Toader, după un mariaj de patru ani.

Maria Constantin, declarații cutremurătoare despre Marcel Toader

‘Războiul cu el s-a încheiat din noaptea în care am plecat de acolo. Nu a fost un război, eu am decis să pun punct. Nu mai exista încredere, respect între noi. Relația s-a rupt după ce am venit de la emisiunea Ferma. El s-a întors primul din Cipru. Eu, când m-am întors acasă, am aflat că s-au întâmplat niște lucruri. Nu trebuia să participăm la show-ul din Cipru. Am plecat împreună. Pe 1 decembrie a murit tatăl meu, chiar înainte să plecăm.

Pe 18 ianuarie, noi am plecat în acel show. Eu nu eram deloc bine psihic atunci, după decesul tatălui meu. Când am venit în țară și am aflat diverse lucruri, a fost o dezamăgire imensă pentru mine. L-am iubit enorm de mult, și el a ținut la mine. Am stat patru ani cu el. Am vrut o familie cu el. L-am lăsat să se războiască singur. Din păcate, el nu mai este acum printre noi”, a declarat solista, cu lacrimi în ochi, la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Maria Constantin și Marcel Toader au divorțat cu scandal în 2017. El a acuzat-o pe interpreta de muzica populară de diverse lucruri în timpul căsniciei.

Maria Constantin a dezvăluit abia acum că ă a fost bătută și înșelată în repetate rânduri de Marcel Toader.

”Da, a fost (n.r agresiune fizică). Simplu fapt că am spus că vreau să se termine relația noastră. Eu am fost cea care în noaptea respectivă am vrut să plec, am plecat a doua zi, am încercat să iau lucrurile cu calm, fiecare pas l-am făcut cu calm.

Nu mai contam, eu nu mai existam. Asta e cel mai dureros, atunci când partenerul tău trece pe lângă tine ca și când n-ar fi, nu mai există comunicare, apreciere. Te simți în plus, am considerat că decât să fiu în plus…mai bine stau singură și cu siguranță Dumnezeu a avut grijă și a pus ceva deoparte pentru mine.”, a spus Maria Constantin la emisiunea ‘Showbiz Report’.

Cum a aflat că a murit

Marcel Toader s-a stins din viață fulgerător pe 3 august 2019, la vârsta de 56 de ani, în urma unui infarct suferit la un grătar cu prietenii. Maria Constantin a fost prima care a primit vestea decesului fostului ei soț.

“Eu am aflat prima când a murit și asta pentru că familia la care s-a întâmplat incidentul erau prieteni de-ai noștri. Ei m-au sunat imediat și mi-au cerut numărul băiatului lui. Am aflat într-un mesaj: «Maria, condoleanțe, Marcel a murit»! Cât a stat cu mine, Marcel nu se îngrijea foarte mult. Am avut o discuție cu el când m-am dus să-mi iau niște lucruri. Știam că nu are venituri în perioada respectivă, eu am împărțit cu el jumătate din bani. Cu băiatul lui nu am mai vorbit, mi-aș fi dorit să iau parte la înmormântare. Am trimis o coroană. Dacă ajung la Constanța o să merg să-i pun o lumânare”, a mai declarat cântăreața.

 

citește și...