Fiica lui Răzvan Simion a împlinit 17 ani. Ce urare i-a făcut tatăl ei

15.08.2021, 12:38
Fiica lui Răzvan Simion a împlinit 17 ani. Ce urare i-a făcut tatăl ei
Fiica lui Răzvan Simion a împlinit 17 ani. Ce urare i-a făcut tatăl ei

Prezentatorul de televiziune Răzvan Simion, în vârstă de 41 de ani, a aniversat-o ieri pe fiica lui, Inaca. Adolescenta a împlinit 17 ani și este din ce în ce mai frumoasă. Cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, co-prezentatorul emisiunii matinale de la postul de televiziune Antena 1 a transmis un mesaj plin de emoție în mediul online.

Răzvan Simion are doi copii, un băiat și o fată. În data de 14  august, prezentatorul de la Antena 1 a aniverasat-o pe fiica sa.

Ianca, fata lui Răzvan Simion, a împlinit 17 ani și este o adolescentă extrem de frumoasă.

Fiica lui Răzvan Simion a împlinit 17 ani.  ”La mulți ani, picătura mea de sânge”

De ziua de naștere a fiicei sale, Răzvan Simion a transmis un mesaj în mediul online, acolo unde a publicat și o fotografie în care apare alături de Ianca.

”Minunea mea de 17 ani…La mulți ani, Picatura mea de sânge! @ianca.simion”, este urarea făcută de Răzvan Simion de ziua fiicei sale.

Răzvan Simion se iubește cu Daliana Răducan

Răzvan Simion a trăit o poveste de dragoste cu cântăreața Lidia Buble. Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio după o relație de cinci ani. Cel care a făcut anunțul a fost chiar prezentatorul matinalului de la Antena 1. „Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt întelept”, scria prezentatorul în mediul online la începutul lunii iunie a anului trecut.

Diana Simion, fosta soție a lui Răzvan Simion,  trăiește o nouă poveste de dragoste, cu Radu Biță. Din mariajul lui Răzvan Simion cu Diana au rezultat  doi copii, Ianca și Tudor. În prezent, Răzvan Simion are o relație cu Daliana Răducan. Daliana Răducan a făcut parte din echipa ”Visuri la cheie”, de la PRO TV, fiind arhitect și designer de interior.

citește și...