Familia lui Dan Capatos a trecut prin COVID. ”Când am văzut că numai eu nu sunt pozitiv, am fugit ca din pușcă de acasă”

26.09.2021, 15:38
Familia lui Dan Capatos a trecut prin COVID. ”Când am văzut că numai eu nu sunt pozitiv, am fugit ca din pușcă de acasă”
Familia lui Dan Capatos a trecut prin COVID. ”Când am văzut că numai eu nu sunt pozitiv, am fugit ca din pușcă de acasă”

Prezentatorul de televiziune Dan Capatos a făcut declarații despre cum a trecut familia sa prin COVID-19. ”Când am văzut că numai eu nu sunt pozitiv, am fugit ca din pușcă de acasă”, a spus acesta.  Moderatorul emisiunii ”XTra Night Show” a afirmat că intenționează să-și facă și cea de-a treia doză de vaccin împotriva coronavirusului.

Dan Capatos, în vârstă de 48 de ani, a trecut prin momente de panică la începutul anului, când întreaga sa familie a fost depistată pozitiv cu COVID-19. Acesta a plecat de acasă în acea perioadă pentru a nu se infecta și el.

De asemenea, Dan Capatos a afirmat că își va face și cea de-a treia doză de vaccin împotriva coronavirusului dacă va fi nevoie.

Familia lui Dan Capatos a trecut prin COVID. ”M-a găzduit Mitică Dragomir la el, că nici nu știam unde să mă duc”

”Nevastă-mea și fiu-meu au avut Covid. Eu am ieșit negativ, culmea! Am înnebunit așteptând rezultatele testelor, toți trei. Monica avea simptome, avea febră mare, o dureau toți mușchii. Când am văzut că numai eu nu sunt pozitiv, am fugit ca din pușcă de acasă! M-a găzduit Mitică Dragomir la el, că nici nu știam unde să mă duc”, a povestit Dan Capatos la Antena Stars, potrivit click.ro.

“Apoi am făcut vaccinul imediat. M-a ferit până acum Dumnezeu de virus. Am fost și la Untold și nu am luat. Acum nu cred că mai am anticorpi. O să fac și doza a treia dacă e nevoie”, a completat prezentatorul de televiziune.

Dan Capatos e căsătorrit și are un băiat

Dan Capatos este căsătorit de peste 20 de ani cu Monica. Dan Capatos este tatăl unui băiat, Andrei, în vârstă de 10 ani, care de curând a devenit campion la tenis. Într-un interviu, prezentatorul de televiziune Dan Capatos a povestit cum a cunoscut-o pe partenera sa de viață. „Așa ne-am și cunoscut, în redacție (…) A venit natural pasul ei în spate, ea nefiind nici înainte dornică de mondenități. Ne-am cunoscut în redacția unui ziar care nu a mai apărut”, a declarat Dan Capatos.

„Și eu, și Monica eram prinși în alte relații. Ea trebuia să se căsătorească peste trei luni. Și-a anulat nunta. Sper să ne ierte persoanele implicate. Faptul că suntem împreună demonstrează că atunci nu a fost o toană. Noi ne-am construit drumul pe care Dumnezeu ni-l desenase înainte”, adăuga moderatorul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la Antena  Stars.

citește și...