Ce se întâmplă cu emisiunea ”Xtra Night Show”. Anunțul făcut de Dan Capatos

07.01.2021, 10:05
Ce se întâmplă cu emisiunea ”Xtra Night Show”. Anunțul făcut de Dan Capatos
Ce se întâmplă cu emisiunea ”Xtra Night Show”. Anunțul făcut de Dan Capatos

Schimbări în ceea ce privește emisiunea ”Xtra Night Show”. Dan capatos a fost cel care a făcut anunțul despre show-ul său.

Dan Capatos a anunțat ce se întâmplă cu emisiunea sa de la Antena 1 – ”Xtra Night Show”.

Începând din data de 11 ianuarie, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 22:30, ”Xtra Night Show” va putea fi urmărită la postul de televiziunela Antena Stars.

Declarația lui Dan Capatos după ce emisiunea ”Xtra Night Show” a fost mutată la Antena Stars

Dan Capatos, moderatorul emisiunii ”Xtra Night Show”, a făcut declarații după ce sho-ul a fost mutat de la Antena 1 la Antena Stars.

“Aventura Xtra Night Show continuă cu sezonul 27! Emisiunea va fi mai frumoasă, mai spumoasă şi mai devreme acasă! Şi asta pentru că, din acest sezon, ora de începere va fi 22:30. Ne vom distra câte două ore pe seară, de luni până vineri, tot în casa Antenelor, dar în altă camera: Antena Stars. Au fost extrem de multe mesaje din partea telespectatorilor fideli, în acest an greu pe care l-am tăit cu totii, supăraţi pe faptul că uneori stăteau să ne aştepte până la ora la care, în mod normal, emisiunea ar fi trebuit sa se termine”, a spus Dan Capatos, potrivit spynews.ro.

”Din respect pentru ei, Xtra Night Show îşi va respecta statutul de cel mai longeviv Late Night Show din istoria televiziunii din România, de-acum şi din punct de vedere al duratei şi al orei de intrare. Îi aşteptăm pe prietenii noştri dragi, aflati de partea cealaltă a ecranului să ni se alăture, de luni până vineri, de la 22:30 la 00:30, pe Antena Stars. Să ne dea Dumnezeu sănătate şi un an liniştit tuturor!”, a adăugat el.

Dan Capatos este  căsătorit și are un băiat

Dan Capatos este căsătorit de peste 20 de ani cu Monica, împreună cu care are un băiat, Andrei. Într-un interviu, prezentatorul de televiziune a povestit cum a cunoscut-o pe partenera sa de viață.

„Așa ne-am și cunoscut, în redacție (…) A venit natural pasul ei în spate, ea nefiind nici înainte dornică de mondenități. Ne-am cunoscut în redacția unui ziar care nu a mai apărut”, a declarat Dan Capatos.

„Și eu, și Monica eram prinși în alte relații. Ea trebuia să se căsătorească peste trei luni. Și-a anulat nunta. Sper să ne ierte persoanele implicate. Faptul că suntem împreună demonstrează că atunci nu a fost o toană. Noi ne-am construit drumul pe care Dumnezeu ni-l desenase înainte”, adăuga moderatorul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la Antena 1.

citește și...