FOTO | Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Dan Capatos, Monica 

21.10.2019, 12:28
FOTO | Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Dan Capatos, Monica 
Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Dan Capatos

Deși pe Dan Capatos publicul îl vede aproape seară de seară pe sticlă, de ani întregi, prezentatorul TV a fost mereu discret în ceea ce privește viața de familie. Află mai jos cum arată și cu ce se ocupă soția jurnalistului, Monica. 

Dan Capatos are o relație cu Monica de 20 de ani, iar povestea lor de dragoste a început neobișnuit.

Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Dan Capatos

Fiecare dintre ei era implicat într-o altă relație, iar jurnalista urma să se căsătorească pentru trei luni, însă a anulat nunta. 

„Așa ne-am și cunoscut, în redacție (…) A venit natural pasul ei în spate, ea nefiind nici înainte dornică de mondenități. Ne-am cunoscut în redacția unui ziar care nu a mai apărut”, a povestit Dan Capatos.

„Și eu, și Monica eram prinși în alte relații. Ea trebuia să se căsătorească peste trei luni. Și-a anulat nunta. Sper să ne ierte persoanele implicate. Faptul că suntem împreună demonstrează că atunci nu a fost o toană. Noi ne-am construit drumul pe care Dumnezeu ni-l desenase înainte”, spunea prezentatorul de la „Xtra Night Show”. 

În acest weekend, Dan și Monica au fost invitați la botezul fetiței Alessandrei Stoicescu, colegă de breaslă cu prezentatorul vreme de peste 10 ani. Cei doi s-au fotografiat în compania mai multor cunoscuți, printre care și Gabriela Firea, primar al Bucureștiului și fost jurnalist în același trust. 

 

citește și...