Cum arată băiatul lui Dan Capatos. E campion la tenis

23.03.2021, 15:54
Cum arată băiatul lui Dan Capatos. E campion la tenis
Cum arată băiatul lui Dan Capatos. E campion la tenis

Prezentatorul de televiziune Dan Capatos este tatăl unui băiat, Andrei. Acesta este campion la tenis.

Dan Capatos are toate motivele de mândrie. Este tatăl unui băiat, Andrei, în vârstă de 10 ani, care de curând a devenit campion la tenis. Puștiul a mai făcut și alte sporturi, precum înot și fotbal. În weekend, fiul lui Dan Capatos a căștigat ”Trofeul de tenis Ilie Năstase”, de la Brăila.

”Bravo, Andrei! Trofeul Ilie Năstase se întoarce la București!”, a scris Dan Capatos în dreptul unei fotografii postate pe Instagram, în care fiul său apare cu diploma și trofeul obținute la concursul de tenis.

Dan Capatos, familist convins

Dan Capatos este căsătorit de peste 20 de ani cu Monica, împreună cu care are un băiat, Andrei. Într-un interviu, prezentatorul de televiziune a povestit cum a cunoscut-o pe partenera sa de viață. „Așa ne-am și cunoscut, în redacție (…) A venit natural pasul ei în spate, ea nefiind nici înainte dornică de mondenități. Ne-am cunoscut în redacția unui ziar care nu a mai apărut”, a declarat Dan Capatos.

„Și eu, și Monica eram prinși în alte relații. Ea trebuia să se căsătorească peste trei luni. Și-a anulat nunta. Sper să ne ierte persoanele implicate. Faptul că suntem împreună demonstrează că atunci nu a fost o toană. Noi ne-am construit drumul pe care Dumnezeu ni-l desenase înainte”, adăuga moderatorul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la Antena  Stars.

Dan Capatos a spus, la o emisiune de la Antena Stars,  că băiatul lui, Andrei,  a moștenit o o boala pe linie paternă. „A moştenit pe linie paternă, de la mine, o valoare a colesterolului mai mare. Asta este moştenire. Până la vârsta de 12 ani nu are rost să intervii cu medicamente, iar sportul ajută. De când face fotbal de trei ori pe săptămână, la modul profesionist, e legitimat la Dinamo, joacă în campionatul grupei lui, lucrurile sunt ok. Antrenamentele sunt dure – are luni, miercuri şi vineri, iar meciuri sâmbătă şi duminică“, detalia Dan Capatos.

citește și...