Elena Matei, reacție tăioasă la adresa unui rival de la ”Survivor România”. ”Îmi venea să îi dau un pumn în gură”

02.03.2022, 15:50
Elena Matei, reacție tăioasă la adresa unui rival de la ”Survivor România”. ”Îmi venea să îi dau un pumn în gură”
Elena Matei, reacție tăioasă la adresa unui rival de la ”Survivor România”. ”îmi venea să îi dau un pumn în gură”

Elena Matei, care a fost concurentă în echipa Războinicilor de la ”Survivor România”, a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță de la postul de televiziune Pro TV, unde a vorbit despre concurenții aflați în competiția din Republica Dominicană. Aceasta a mărturisit că nu l-a plăcut pe Emil Rengle, care face parte din echipa Faimoșilor.

Elena Matei a făcut parte din echipa Războinicilor de la ”Survivor România”. În urma voturilor de la telespectatori, în data de 22 februarie 2022, cea care a părăsit competiția din Republca Dominicană a fost Elena Matei.

Revenită în România, Elena Matei a fost prezentă în platoul emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV, unde a făcut declarații despre concurenții aflați în competiția din Republica Dominicană. Acesta a afirmat că nu l-a plăcut pe Emil Rengle. Emil Rengle a fost nominalizat pentru eliminare la ”Survivor România” de colegii săi din echipa Faimoșilor, la consiliul din data de 28 februarie 2022. Emil Rengle a fost cel care a părăsit competiția ”Survivor România” în data de 1 martie 2022.

Elena Matei, reacție tăioasă la adresa unui rival de la ”Survivor România”. ”Pe Rengle nu îl place nimeni”

Elena Matei a afirmat că pe Emil Rengle nu îl place nimeni. În schimb, Elena Matei a avut cuvinte de laudă la adresa lui Marian Drăgulescu și a lui CRBL, ambii componenți ai echipei Faimoșilor de la ”Survivor România”.

“Îmi venea să îi dau un pumn în gură lui Rengle! Energia lui! Era singurul de la Faimoși care mă enerva! (…) El nu își dă seama că își ia mai mult “hate” decât mine. (…)”, a declarat Elena Matei la emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

”Respect aveam pentru Marian Drăgulescu, pentru că era respectuos. Ne plăcea și de CRBL, că ne spunea ce se întâmplă în tabăra Faimoșilor, pe el chiar nu îl interesează. (…) Pe Rengle nu îl place nimeni”, a completat afosta concurentă de la ”Survivor România”.

citește și...