Echipa Faimoșilor a pierdut un nou joc de imunitate. Ce concurenți sunt nominalizați pentru eliminare

01.03.2022, 12:15
Echipa Faimoșilor a pierdut un nou joc de imunitate. Ce concurenți sunt nominalizați pentru eliminare
Echipa Faimoșilor a pierdut un nou joc de imunitate. Ce concurenți sunt nominalizați pentru eliminare

Echipa Faimoșilor de la show-ul ”Survivor România” a pierdurt un nou joc de imunitate. Componenții echipei au fost nevoiți să nominalieze trei colegi pentru eliminarea din competiția filmată în Republica Dominicană și difuzată de postul de televiziune Pro TV. Aceștia sunt: Cătălin Zmărăndescu, Emil Rengle și CRBL.

În ediția din data de 28 februarie a emisiunii ”Survivor România” a avut loc un nou joc de imunitate. Echipa Faimoșilor a fost învinsă de echipa Războinicilor.

Astfel, concurenții din echipa Faimoșilor au fost nevoiți să nominalizeze trei colegi pentru eliminarea din competiție. În urma votului general, primulpropus pentru eliminarea din concurs a fost Cătălin Zmărăndescu. Marian Drăgulescu a fost cel care a căștigat imunitatea individuală la băieți, astfel că a avut și el posibilitatea de a face o propunere pentru eliminare. Fostul gimnast l-a nominalizat pe CRBL. Elena Chiriac a câștigat imunitatea individuală la fete și l-a propus spre eliminare pe Emil Rengle.

Echipa Faimoșilor a pierdut un nou joc de imunitate. Ce au declarat concurenții propuși spre eliminare

„Sunt un membru valoros al echipei. Dar lăsăm publicul să judece”, a spus Cătălin Zmărăndescu după ce a aflat că este propus spre eliminare la ”Survivor România”, potrivit click.ro.


„Nu mă așteptam. Survivor este cea mai imprevizibilă experiență din viața mea. Nu mereu forța e cea mai importantă. Ci forța psihică (..) Înțeleg că a trebuit să găsească o motivație ca să mă nominalizeze. (..) Devine din ce în ce mai personal”, a declarat Emil Rengle.


„O vedeam venind, dar nu din partea lui Marian. Eram convins că o să fiu nominalizat. Când n-ai opțiuni, votezi CRBL. Dar n-am cum să îi cer lui Marian mai mult, pentru că abia a venit, încă nu a înțeles jocul. (..) Echipa mea sunt oamenii de acasă”, a afirmat CRBL.

citește și...