Elena Ionescu, despre ”Survivor România”. ”M-a schimbat complet acest concurs”

05.11.2022, 14:14
Elena Ionescu, despre ”Survivor România”. ”M-a schimbat complet acest concurs”
Elena Ionescu, despre ”Survivor România”.

Cântăreața Elena Ionescu, în vârstă de 34 de ani, a vorrbit despre experiența ”Survivor România”. Artista este cea care a câștigat ediția din anul 2020 a show-ului care, la acea vreme era difuzat de postul de televiziune Kanal D. ”M-a schimbat complet acest concurs”, a declarat Elena Ionescu la o emisiune de la Pro TV.

Elena Ionescu a parrticipat, în urmă cu doi ani la emisiunea ”Survivor România”, pe care a și câștigat-o.

Prezentă în platoul emisiunii ”La Măruță”, de la postul de televiziune Pro TV, arrtista a explicat ce a însemnat expertiența respectivă pentru ea, dar a transmis un mesaj și pentru viitorii concurenți de la show.

Elena Ionescu, despre ”Survivor România”. ”Trăiesc altfel viața de atunci și nu glumesc cu absolut nimic”

”O să trăiască cea mai tare experiență din viața lor. Pe mine personal m-a schimbat complet acest concurs. Din toate punctele de vedere. Am venit acasă un alt om. Trăiesc altfel viața de atunci și nu glumesc cu absolut nimic. Cine mă cunoaște știe”, a declarat Elena Ionescu.

”Iubesc concursul ăsta. Mi-a dat o șansă în plus și m-am redescoperit pe mine ca om. Deci e o șansă pentru orice om să se redescopere pe el însuși”, a adăugat artista.

Elena Ionescu a câștigat ”Survivor România”

Elena Ionescu a câștigat prima ediție a emisiunii ”Survivor România”, din anul 2020, filmată în Republica Dominicană și transmisă de Kanal D. Aceasta a ieșit învingătoare în urma voturilor primite de la telespectatori.  În finală, Elena Ionescu s-a întrecut cu trei concurenți din echipa Războinicilor: Lola, Emanul și Iancu Sterp. Elena Ionescu s-a întors de la ”Survivor România”, cu marele trofeu, dar și cu 250.000 de lei, bani cu care vedeta și-a luat un apartament cu patru camere.

Elena Ionescu a fost căsătorită cu Dragoș Stanciu, împreună cu care are un băiețel, Răzvan. După separarea de soț, Elena Ionescu își crește singură copilul. Recent, Elena Ionescu mărturisea că are un nou iubit.

citește și...