Elena Ionescu are un nou iubit. ”Să lăsăm timpul să vedem ce se întâmplă”

15.09.2022, 17:23
Elena Ionescu are un nou iubit. ”Să lăsăm timpul să vedem ce se întâmplă”
Elena Ionescu are un nou iubit

Cântăreața Elena Ionescu, în vârstă de 34 de ani, trăiește o nouă poveste de dragoste. Artista a dat detalii despre noul său iubit la postul de televiziune Antena Stars. ”Să lăsăm timpul să vedem ce se întâmplă”, a declarat vedeta. Elena Ionescu a fost căsătorită și este mama unui băiețel care se numește Răzvan.

Elena Ionescu are un nou iubit.

Cântăreața a făcut câteva declarații, la Antena Stars, despre noul partener din viața sa.

Elena Ionescu are un nou iubit. ”Sunt fericită, sunt împlinită”

„Nu am ce să comentez, pentru că suntem relativ la început. Nu pot să spun că este ceva de durată sau că va fi, că nu știu încă. Într-adevăr, ies cu cineva, mă văd, dar vedem, să lăsăm timpul să vedem ce se întâmplă”, a declarat Elena Ionescu, potrivit spynews.ro.


”Ce este cel mai important este că sunt fericită, sunt împlinită din toate punctele de vedere”, a adăugat vedeta.

Ce spune Elena Ionescu despre o nouă căsnicie

Elena Ionescu a fost căsătorită cu Dragoș Stanciu, împreună cu care are un băiețel, Răzvan. După separarea de soț, Elena Ionescu își crește singură copilul. Cântăreața a mărturisit, pentru click.ro, că și-ar dori să se căsătorească din nou. Întrebată dacă își dorește să ajungă din nou în fața altarului, Elena Ionescu a răspuns: ”Sigur că da, normal! Și de 10 ori dacă e posibil!”.

Despre cum ar trebui să fie bărbatul care să o cucerească, vedeta a explicat: ”Îți dai seama că acum sunt mult mai atentă la toate detaliile, mai selectivă. Cu cât înaintăm în vârstă cu atât cerințele devin mai riguroase, din păcate. Dar eu cred că atunci când e menită să vină, va veni persoana respectivă, potrivită. Nu există cerințe, există compatibilitate, karmă, energie, vibe bun și completare (…) Cum o vrea Dumnezeu acum. Nu anticipez nimic, nu-mi doresc nimic forțat, îmi doresc să vină natural, dacă e să vină. Sunt un om împăcat sufletește, mulțumit cu tot ceea ce are. Despre asta e vorba, să ajungi la o maturitate în care nu te mai agăți sau nu-ți mai dorești ceva în mod deosebit. Pur și simplu, îmi place să-mi trăiesc viața!”.

citește și...