Elena Ionescu a câștigat ”Survivor România”. Primele declarații ale vedetei

31.05.2020, 09:18
Elena Ionescu a câștigat ”Survivor România”. Primele declarații ale vedetei
Elena Ionescu a câștigat ”Survivor România”. Primele declarații ale vedetei

Cântăreața Elena Ionescu, care a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”, este marea câștigătoare a competiției.

Elena Ionescu este cea care a câștigat show-ul ”Surviovor România”, de la Kanal D. În finală, aceasta a reușit să strângă cele mai multe voturi de la telespectatori. Elena Ionescu a primit trofeul de la ”Survivor România” și va inta în posesia marelui premiu în valoare de 250.000 de lei.

În finală, Elena Ionescu s-a calificat alături de alți trei concurenți: Iancu, Lola și Emanuel, foști componenți ai echipei Războinicilor.


„Vreau să mă iertați dacă am supărat sau am deranjat pe cineva”

Imediat după ce a aflat că este marea câștigătoare de la ”Survivor România”, Elena Ionescu a izbucnit în lacrimi. Artista a făcut câteva declarații.

„Doamne, ce fericire! Nu-mi vine să cred! Îmi pare rău că plâng! Vă mulțumesc din suflet. Nu mai știu de mine. Mama, te iubesc! Vreau să-mi promită Lola, Emanuel și Iancu că vor dansa cu mine la un concert. Oamenii care merită trebuie să rămână împreună. Această emisiune a unit oameni cu caractere frumoase, prin bunătate se ajunge departe. N-am cuvinte! Vreau să mă iertați dacă am supărat sau deranjat pe cineva.

Sper că această lecție de viață să o împărtășesc cu toată lumea. Din toată experiența asta, și oamenilor de acasă și celor care mă vor urma de aici înainte, mi-e foarte greu să mai am cuvinte ăn momentul de față. Vă iubesc și vă dăruiesc acest cadou vouă! Mă aplec în fața pubicului! Mulțumesc, Survivor România”, a spus Elena Ionescu, potrivit wowbiz.ro.

”Ai fost pusă la pământ de zeci de ori”

”Ai fost pusă la pământ de zeci de ori, dar de fiecare dată ai reușit să te ridici. Ai reușit să intri în inimile telespectatorilor și i-ai convins că meriți trofeul din mâinile tale. Elena, ce-i vei povesti, peste ani, fiului tău?”, a întrebat-o Dan Cruceru, prezentatorul ”Survivor România”, pe Elena Ionescu.

Artista a răspuns:

”Că am luptat ca o leoaică pentru copilul ei. Că m-am dăruit și am mers cu un scop precis, dar în același timp prin corectitudine și prin muncă. A fost o cursă tare grea, dar tare frumoasă, din care, cu siguranță, am să-l învăț și pe el. Mă simt mult mai puternică din toate punctele de vedere, pentru a-l ajuta pe el în viață de acum înainte. Nu am cuvinte să vorbesc despre Survivor în acest moment. Voi avea când mă voi trezi din acest vis. Este ceva ireal! Am impresia că n-aș vrea să mă mai trezesc. Această competiție este cea mai supremă lecție de viață pe care am primit-o de la voi și de la Dumnezeu”.

citește și...