Elena Chiriac, dur criticată de Războinici. „De fiecare dată când intră, e praf”

26.01.2022, 18:14

Elena Chiriac a fost dur criticată de concurentele Survivor. Faimoasa a fost drastic criticată de fetele din echipa Războinicilor, care sunt de părere că aceasta este mult prea slabă pentru a face fată competiției. Elena a dat dovadă de rezistenţă fizică şi în sezonul trecut din „Ferma“, când a ajuns în finală. De altfel, a fost cea mai tânără concurentă din emisiune.

Războinicii consideră că Elena, ”de fiecare dată când intră, e praf”.

„Elena aia, de fiecare dată când intră, eu am niște așteptări atât de mari de la ea. De fiecare dată e praf. (…) Și acum când intră și cum merge și cum arată, cât de stabilă este pe picioare, când deschide gura sau când începe traseul, praf.”, a spus Ștefania Ștefan despre Faimoasă.

”Mă sperie răutatea ei. Nu zâmbește. Nici nu pot să fac fața ei. Se uită de te-ar scuipa”

Mai mult, acestea spun că Elena Chiriac se uita cu dispreț și că trebuie să mai învețe multe pentru a deveni umană.

„Eu n-am cu ea nimic, dar mă sperie răutatea ei. Nu zâmbește. Nici nu pot să fac fața ei. Se uită de te-ar scuipa. Nu se uită cu răutate, se uită cu dispreț. Îmi pare rău de sufletul ei, că e tânără. Are 19 ani. Poate are timp să învețe să fie om. Poate vine Dumnezeu așa, de sus, și îi dă o palmă peste cap. Trezește-te! Gen… realizează că nu e ok cum e.”, au mărturisit Războinicele.

Andreea Tonciu, despre conflictul cu Elena Chiriac

Și Andreea Tonciu i-a aruncat săgeți Elenei, înainte de a ajunge în Republica Dominicană,

Totul a început după ce fosta asistentă TV a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a fost supusă la proba ”Sosurilor iuți”. Fosta concurentă la ”Bravo ai stil” a afirmat că Elena Chiriac va fi veriga slabă a echipei ”Faimoșilor”.

Fosta finalistă de la ”Ferma vedetelor” a reacționat și a transmis un avertisment puternic: ”Și aici sunt subestimată! O să vedeți voi!”.

Ulterior, Andreea Tonciu a mărturisit că nu există niciun conflict între ea și Elena, fiind vorba doar despre un joc.

”Ferească-mă Dumnezeu, nu, nu este (n.r. nu există niciun conflict între ea și Elena Chiriac). Nu pot să mă numesc prietenă cu ea, pentru mine prietenia înseamnă mult, ne-am cunoscut doar, nu am avut când să avem un conflict. Pur și simplu a fost un joc (n.r. sosurile iuți). Nu, nu este (n.r. nimic personal)”, a declarat Andreea Tonciu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Cine sunt Faimoșii de la Survivor 2022

Echipa ”Faimoșilor” a fost anunțată de Cătălin Măruță, care a dezvăluit cine sunt cele 12 vedete care vor pleca în Republica Dominicană.

Concurenții urmează să plece în Republica Dominicană, iar show-ul va fi prezentat de Daniel Pavel, care va însoți concurenții în această aventură.

S-au anunțat cei 12 concurenți care vor face parte din echipa ”Faimoșilor”:

CRBL (43 de ani), Andreea Tonciu, Otilia Bilionera, TJ Miles, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Ciurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac, fosta concurentă de la „Ferma”. Cei 12 concurenți sunt pregătiți pentru cea mai mare provocare din Republica Dominicană.

citește și...