Din trecutul lui George Burcea. ”Am dat șpagă 1.000 de dolari”

26.07.2021, 15:39
Din trecutul lui George Burcea. ”Am dat șpagă 1.000 de dolari”
Din trecutul lui George Burcea. ”Am dat șpagă 1000 de dolari”

Actorul George Burcea a scos la iveală amănunte mai puțin știute din trecutul său, la un podcast. Acesta a dezvăluit cum a ajuns să dea șpagă de 1.000 de dolari imediat după ce a terminat facultatea pentru a-și putea îndeplini un vis pe care îl avea la acea vreme. Fostul partener de viață al cântăreței Andreea Bălan își dorea să devină marinar.

Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, din mariajul celor doi rezultând două fetițe, Ella și Clara. În prezent, Andreea Bălan trăiește o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. În prezent, George Burcea are o relație cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV.

George Burcea a fost invitat la podcastul „Stai să zic eu”, cu Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu. Acesta a scos la iveală amănunte mai puțin știute din viața sa.

Din trecutul lui George Burcea. ”Am plecat pe mare, am fost marinar doi ani de zile”

George Burcea a povestit că a fost marinar timp de doi ani de zile. Acesta a dezvăluit că a fost la o agenție și i s-a cerut șpagă de 1.000 de dolari ca să plece pe mare. Cea care l-a ajutat a fost diriginta lui din liceu.

„Imediat după ce-am terminat facultatea am dat șpagă 1.000 de dolari. La liceu, mă apropiasem de doamna mea dirigintă, a fost ca o mamă pentru mine. I-am spus că îmi doresc să devin marinar, că am fost la o agenție să pot să plec pe mare și mi-a cerut șpagă 1.000 de dolari, iar dacă îi dau banii imediat, pot pleca pe mare în cinci zile. Doamna dirigintă s-a uitat la mine, s-a dus, iar în câteva minute a venit și mi-a dat banii. Era foarte bogată (…). Am plecat pe mare, am fost marinar doi ani de zile. Bunicii mei erau foarte supărați că fugisem de acasă (…)”, a povestit George Burcea, potrivit revistei Avantaje.

 

citește și...