Dezvăluirile lui Pepe. ”Am ajuns în punctul în care mă simt iubit”

06.06.2021, 13:24
Dezvăluirile lui Pepe. ”Am ajuns în punctul în care mă simt iubit”

Pepe a făcut dezvăluiri din viața sa sentimentală la podcastul lui Damian Drăghici.

Pepe a afirmat, la podcastul lui Damian Drăgihici, că crede în dragoste. Ba mai mult decât atât, artistul a afirmat că a ajuns în acel punct în care se simte iubit și respectat și că deși nu este într-o relație, este în tatonări.

„Cred în dragoste adevărată. Nu pot să judec o persoană după alta. Fiecare femeie din viața mea a avut parte de același tratament, i-am pus lumea la picioare, a fost iubită, respectată și i-am oferit libertate și susținere, fiecare a știut ce să facă cu ele. Am avut etape furmoase de iubire cu fiecare persoană din viața mea. Am ajuns în punctul în care mă simt iubit, respctat. Nu sunt într-o relație, sunt în tatonări. Mi-e simplu să spun că sunt și în cinci relații, nu am nici cea mai mică jenă. Dumenzeu îți oferă peste noapte câte o șansă de asta pe care nu o poți rata. În momnentul în care conștientizezi că e ceva ce merită, mă arunc și în prăpastie, fără regrete, fără să mă gândesc”, a declarat Pepe, relatează spynews.ro.

Ce a spus Pepe despre Oana Zăvoranu, prima lui soție

Pepe, care a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu,  a format o familie, în ultimii ani, alături de Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. La începutul lunii noiembrie a anului trecut, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că divorțează de Raluca Pastramă. În luna februarie a acestui an, Pepe și Raluca Pastramă au divorțat la notar. În prezent, Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf. Acesta este cel de-al doilea mariaj al vedetei.

La același podcast, Pepe a făcut declarații despre prima sa soție, Oana Zăvoranu. ”Mi se pare cea mai greșeală din viața mea. Ea e cea mai mare greșeală din viața mea, dar am învățat foarte multe și, învățând foarte multe din această greșeală, de aceea nu vreau să mai am legătură cu ea. Mă uit în trecut și nu îmi vine să cred: ”Mă, ce dracu’ a fost în capul meu?~. Nu-mi pare rău, că eu pentru dragoste și iubire mă cert cu toată lumea. Dar când arunci cu noroi mi se pare mult. Nu a mai fost să fie, de ce mă ataci? Am văzut acum câteva zile, numai tâmpenii spune. Dacă aș sta să le dezvolt, i-aș da motiv să apară la televizor”, a declarat Pepe.

”Niciodată nu am pus eu punct. Nu mai era ok în ultimul an cu Oana. Era numai într-un proces, într-o ceartă cu toată lumea, într-o angoasă, numai așa. Când s-a dus și cu băiatul pe partea cealaltă, am găsit motivul, gata, la revedere. A fost picătura care a umplut paharul. A fost exact ceea ce aveam nevoie ca să scap, pentru că uneori aveam senzația că nu o să scap și mă certam cu toată lumea. Cumva, aveam o distanță față de toată lumea, pentru că ea ataca pe toată lumea”, a mai afirmat Pepe.

citește și...