Dezvăluirile lui Albert Oprea, fost concurent la ”Survivor”. ”Am fost părăsit de Revelion”

20.01.2022, 11:57
Dezvăluirile lui Albert Oprea, fost concurent la ”Survivor”. ”Am fost părăsit de Revelion”
Dezvăluirile lui Albert Oprea, fost concurent la ”Survivor”. ”Am fost părăsit de Revelion”

Albert Oprea, care a fost concurent la ”Survivor România” anul trecyt, a vorbit despre viața sa din prezent la o emisiune de televiziune. Acesta a dezvăluit că nu este implicat în nicio relație sentimentală. ”Am fost părăsit de Revelion”, a mărturisit Albert Oprea. Acesta a făcut declarații și despre foștii săi colegi din echipa Războincilor.

Albert Oprea este unul dintre concurenții care au făcut parte din echipa Războinicilor de la ”Survivor România” în sezonul trecut, încă de la începutul show-ului. Acesta a ajuns până în faza jocurilor individuale, însă acum a fost eliminat din competiție în urma voturilor de la telespectatori. De-a lungul competiției, Albert Oprea a avut numeroase conflicte cu Sorin Pușcașu, unul dintre colegii săiu de echipă. Anul trecut, Zanni a câștigat concursul ”Survivor România”Acesta a ajuns în finală alături de Andrei Dascălu, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Zanni a fost component al echipei Faimoșilor încă de la începutul competiției din Republica Dominicană.

Prezent în platoul emisiunii ”La Măruță”, de la postul de televiziune Pro TV, Albert Oprea a făcut declarații despre viața sa, dar a vorbit și despre relația cu Sorin Pușcașnu, alături de care a făcut parte din Echipa Războinicilor.

Dezvăluirile lui Albert Oprea, fost concurent la ”Survivor”. ”Eu nu mai vorbesc cu Sorin, el nu mai există în viața mea”

„Am dus o luptă cu Sorin, eu dețin recordul la nominalizări, dar și de câte ori am ieșit favoritul publicului. M-a ajutat caracterul meu. (…) Nu trebuie judecați că s-au certat, ca tensiunea este foarte mare”, a declarat Albert Oprea.

“Eu nu mai vorbesc cu Sorin, el nu mai există în viața mea. Dacă erau simple certuri, treceam peste ele, dar s-a întrecut orice limită. Cu Maria Chitu mai vorbesc încă, nu suntem prieteni buni. În viața privată nu am iubită, am fost părăsit de Revelion. Eram de o luna împreună, îmi plăcea mult de ea. Dar mi-a zis, foarte asumată, să îmi găsesc altă iubită”, a mai spus fostul concurent din echipa Răzbioinicilor de la ”Survivor România”.

citește și...