Elena Marin, câștigătoarea jocului zilei la ”Survivor România”. ”Este a nu știu câta oară când Elena mi-o dă la temelie”

03.07.2021, 11:07
Elena Marin, câștigătoarea jocului zilei la ”Survivor România”. ”Este a nu știu câta oară când Elena mi-o dă la temelie”
Elena Marin, câștigătoarea jocului zilei la ”Survivor România”. ”Este a nu știu câta oară când Elena mi-o dă la temelie”

Elena Marin a câștigat cea de-a doua zi a etapei jocurilor individuale de la ”Survivor România”. Acesta s-a impus în fața băieților din competiția din Republica Dominicană, învingându-i rând pe rând pe Albert Oprea, Marius Crăciun și Zannidache. Pentru că a ieșit învingătoare la jocul individual, Elena Marin a propus un concurent pentru eliminarea din competiție.

A doua zi din etapa individualelor de la ”Survivor România” a fost câștigată de Elena Marin. Acesta i-a învins pe traseele din Republica Dominicană pe Albert Oprea, Marius Crăciun și Zanni.

”Este cea mai frumoasă oboseală de până acum, este cea mai dulce victorie. Este meritul meu, cât și al Mariei, pentru că m-a ajutat și m-a susținut. Mi-am dorit asta. Am plecat cu acest gând de dimineață și visul de a câștiga astăzi mi s-a îndeplinit. Sper ca mâine să am aceeași energie, îmi doresc să câștig măcar o dată acel totem de imunitate. Mâine mai am o ocazie să mă salvez. Suntem în ultima etapă a competiției și vreau să dau tot ce este mai bun”, a declarat Elena Marin, potrivit wowbiz.ro.

Elena Marin, câștigătoarea jocului zilei la ”Survivor România”. ”Am fost praf, am fost varză”

Zanni a făcut declarații după ce a fost învins de Elena Marin în cea de-a doua zi a jocurilor individuale de la ”Survivor România”. ”Am venit râzând aici și am câștigat prima probă și acum sunt în extrema cealaltă. Am obosit, am încercat să dau tot ce am putut de fiecare dată când am intrat pe traseu, dar finalul mi-a dat cu virgulă. Ne-a bătut Elena pe toți, nu sunt familiarizat cu această tehnică, nu s-a lipit de mine. Ne-a terfelit Elena. Este a nu știu câta oară când Elena mi-o dă la temelie pe psihic, dar de data asta pe sportiv. Îmi tremură picioarele, mă doare spatele, n-am fost nici pe aproape să câștig acest joc. Nu fac înmormântare din această înfrângere”, a spus Zanni.

La rândul lui, Marius Crăciun a declarat: „Astăzi am fost praf, am fost varză. Elena a fost foarte bună. O felicit, a meritat. Suntem la Survivor și nu subestimez pe nimeni”.

Elena Marin, câștigătoarea jocului zilei la ”Survivor România”. Pe cine a nominalizat pentru eliminare

Dat fiind că a câștigat al doilea joc individual de la ”Survivor România”, Elena Marin a fost cea care a propus un concurent de la ”Survivor România pentru eliminare. Cel nominalizat de Elena Marin este Marius Crăciun. La rândul ei, și Elena Marin este nominalizată pentru eliminare după ce a pierdut primul joc individual. Cel care a nominalizat-o este chiar Marius Crăciun. Sunt de părere că fiecare dintre noi merită să fie aici. Mi se pare că din punct de vedere sportiv nu este o mare diferență între băieți. M-am gândit dacă toți sunt la fel, care ar fi criteriul de nominalizare. Și i-am luat pe fiecare în parte, cu care am jucat și de aici să pornească criteriul meu.   Așa am găsit cum să nominalizez. Cu Andrei nu am avut ocazia să joc, Albert a reușit ieri și azi să aducă puncte cu mine, Marius ieri a fost foarte bun, dar astăzi nu a adus niciun punct, iar Zanni a reușit să aducă un punct. Am luat o decizie și îl voi nominaliza pe Marius”, a spus Elena Marin, conform sursei mai sus-menționate.

„După victoria ei de astăzi, mă așteptam să fiu nominalizat. Aveam două criterii. Primul e că am nominalizat-o eu ieri și al doilea pentru faptul că ar putea fi strategic, pentru că în acest moment este la vot, iar eu cum în ultima perioadă nu am mai fost în clasamentul publicului votat, ar fi mai mari șansele ca ea să rămână în competiție și pentru mine mai mici. Nu mă șochează și nu mă surprinde cu nimic, este o competiție individuală, fiecare votează cum vrea și cum simte. Eu îmi asum și primesc orice vot ca atare. De-a lungul competiției nu m-am supărat niciodată când am fost votat. Singurul meu succes de a mai rămâne în competiție este să câștig, să fiu salvat automat, altfel am cele mai mari șanse să ies afară din competiție la final de săptămână”, a spus Marius Crăciun după ce a aflat că este propus pentru eliminare.

citește și...