Probleme grave de sănătate pentru Sorin Pușcașu, după ce s-a întors de la Survivor. ‘Voi merge în continuare la o clinică’

24.05.2021, 17:35
Probleme grave de sănătate pentru Sorin Pușcașu, după ce s-a întors de la Survivor. 'Voi merge în continuare la o clinică'
Probleme grave de sănătate pentru Sorin Pușcașu, după ce s-a întors de la Survivor.

Sorin Pușcașu a fost eliminat de la Survivor România, iar recent s-a întors în România. Fostul concurent din echipa Războinicilor a avut și prima apariție tv. 

Sorin Pușcașu a mărturisit că a revenit în țară din cauza problemelor de sănătate. Medicii din Republica Dominicană i-au interzis să mai intre pe teren, deși își dorea cu ardoare să rămână alături de coechipierii săi.

Sorin Pușcașu a părăsit Survivor România

Invitat la emisiunea Teo Show, de la Kanal D, Sorin Pușcașu a dezvăluit ce probleme l-au scos din competiția Survivor România. În plus, el a spus că va avea nevoie și de o operație pe viitor.

„Inițial, înainte să îi vină rezultatele, eu mi-am dorit foarte mult să joc. Simțeam o durere la genunchi, nu puteam nici măcar să urc o treaptă. Ușor, ușor, au îceput să mai treacă. M-am tot rugat de domnul doctor să intru, a spus că nu se poate până vin rezultatele.

Am foarte multe probleme la genunchi. Voi merge în continuare la o clinică. Din ce am înțeles, mai mult mai sigur e vorba de o operație. Un tendon aproape să se rupă, am o problemă la rotulă din naștere…”, a declarat Sorin Pușcașu, în emisiunea lui Teo Trandafir.

Cum a ajuns Sorin Pușcașu să se înscrie la Survivor România

Sorin Pușcașu a recunoscut că atunci când s-a înscris la Survivor, el se afla într-o situație dificilă cu iubita lui, Laura.

„Eram în pat, mă uitam la Kanal D și mi-a apărut o reclamă cu casting la Survivor. Eram puțin certat cu Laura și i-am zis că plec. În momentul când m-am înscris pentru partea sportivă, partea sportivă mi-am dovedit-o cumva în trecut, când am făcut sport. M-am înscris pentru pshic, știam cât este de grea. Din punctul meu de vedere am dus-o foarte bine, am știut să fac haz de necaz, eu mă simt câștigat, indiferent. Nu mă interesează să ajung în finală și să câștig banii”, a mai completat Sorin Pușcașu.

citește și...