Albert, propus din nou pentru eliminare la ”Survivor România”. ”Dacă așa este cel mai bine pentru echipă”

20.06.2021, 10:40
Albert, propus din nou pentru eliminare la ”Survivor România”. ”Dacă așa este cel mai bine pentru echipă”
Albert, propus din nou pentru eliminare la ”Survivor România”. ”Dacă așa este cel mai bine pentru echipă”

Albert Oprea a fost din nou propus pentru eliminare la competiția ”Survivor România”, filmată în Republica Dominicană și difuzată de postul de televiziune Kanal D.

Echipa Războinicilor de la ”Survivor România” a pierdut al doilea joc de imunitate din această săptămânâ. Cel care a fost nominalizat pentru eliminare de către colegii din echipa Războinicilor este Albert Oprea.  Acesta este nominalizat pentru a părăsi competiția alături de Elena Marin, din echipa Faimoșilor.

După ce a aflat că el este cel propus pentru eliminare, Albert Oprea a făcut declarații. „Suntem patru, cum am zis am decis la unison cum e cel mai bine pentru echipă. Dacă așa e cel mai bine, sunt ok cu treaba asta. Nu pot să zic că am emoții sau că mă demoralizează că iar sunt nominalizat. Sper că oamenii de acasă care m-au susținut până în punctul ăsta să o facă și de acum încolo pentru că îmi doresc foarte mult să merg mai departe. Am o dorință foarte mare de a merge mai departe în competiția asta, să-mi ating scopul. Sper ca oamenii să mă ajute pe mine, cât și echipa pentru că vreau tot în formula asta să ne vedem și săptămâna viitoare. Sper să decidă în favoarea noastră”, a spus Albert Oprea, citat de wowbiz.ro.

Ce vrea să facă Albert Oprea cu banii dacă ar câștiga”Survivor România”

Albert Oprea a mărturisit ce își dorește să facă cu banii pe care i-ar lua dacă ar câștiga concursul ”Survivor România”.

”Premiul l-aș investi în mine, în educația mea, în viitorul meu. Vreau să dau un exemplu și tinerilor care nu au relații, părinți bogați, că te poți ridica prin forțe proprii. Eu am încredere în mine și îmi joc șansa”, a declarat Albert Oprea într-un interviu.

”Îmi place foarte mult să citesc, îmi place psihologia, îmi place să mă documentez, să aflu lucruri noi în fiecare zi. Sunt pasionat de filme, de actorie. M-am gândit să fac o carieră din asta. Îmi plac afacerile. Planul meu este să fac afaceri, să fac bani ca să mă întrețin, și apoi să fac doar ceea ce îmi place”, a adăugat concurentul de la ”Survivor România”.

citește și...