Dezvăluirea făcută de Oana Roman. ”Nu știam că răspunzând la acel mesaj viața mea se va schimba radical”

04.01.2022, 13:15
Dezvăluirea făcută de Oana Roman. ”Nu știam că răspunzând la acel mesaj viața mea se va schimba radical”
Dezvăluirea făcută de Oana Roman. ”Nu știam că răspunzând la acel mesaj viața mea se va schimba radical”

Oana Roman, în vârstă de 45 de ani, a făcut dezvăluiri despre relația cu Marius Elisei, la nouă an de când cei doi s-au cunoscut. ”Nu știam că răspunzând la acel mesaj viața mea se va schimba radical”, a mărturisit vedeta într-o postare pe care a făcut-o pe contul său de pe o rețea de socializare.

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021. Ulterior, însă, cei doi s-au afișat din ce în ce mai des împreună și și-au reluat relația.

Oana Roman și Marius Elisei au aniversat nouă ani de când s-au cunoscut. Cu această ocazie, vedeta a dezvăluit, în mediul online, cum a început povestea de dragoste dintre ei.

Dezvăluirea făcută de Oana Roman. ”Ne-am greșit reciproc de multe ori”

”Pe 3 ianuarie 2013 eram la munte cu prietena mea de suflet… ieșisem seara la un club și întâmplător am găsit pe Facebook un mesaj de la Marius. Primul mesaj de la el. Nu știam ca răspunzând la acel mesaj viata mea se va schimba radical și în scurt timp vom începe împreună o călătorie a vieții. După 9 ani, am adunat împreună o viata de amintiri și avem un copil minunat. Nu a fost ușor, nici lin”, a scris Oana Roman pe Facebook.

”Ne-am greșit reciproc de multe ori, mai avem încă multe de învățat și de făcut împreună dar am trăit multă fericire, multe împliniri și multe realizări. De multe ori am căzut în capcana Răului amândoi. Dar am reușit mereu sa ne întoarcem spre lumină și sa prețuim iubirea. Sper ca drumul asta sa fie mai lin și mai frumos pentru ca avem încă multe de trăit împreună. Cu încredere și recunoștință, cu iubire și înțelegere, cu puterea de a cere iertare când greșim! ❤”, a completat aceasta.

citește și...