Delia, despre o posibilă participare la ”Asia Express” cu soțul ei. ”Noi ne-am gândit”

05.06.2022, 12:21
Delia, despre o posibilă participare la ”Asia Express” cu soțul ei. ”Noi ne-am gândit”
Delia, despre o posibilă participare la ”Asia Express” cu soțul ei. ”Noi ne-am gândit”

Delia Matache, în vârstă de 40 de ani, a făcut declarații despre o posibilă participare a ei la reality show-ul ”Asia Express”, acum ”America Express, alături de partenerul ei de viață, Răzvan Munteanu.  ”Noi ne-am gândit”, a spus Delia despre o eventuală participare a ei cu soțul său la emisiunea difuzată de postul de televiziune Antena 1.

Delia Matache este una dintre cele mai de succes artiste de pe scena muzicală din România. Delia şi-a început cariera muzicală în 1999, cu trupa N&D. În perioada 1999-2003, când a făcut parte din formația N&D, a scos 4 albume, astfel cunoscând succesul la nivel național. După anul 2003, în cariera solo, Delia a mai lansat numeroase albume. De-a lungul anilor, Delia a participat la diverse emisiuni de televiziune. În ultimii ani, Delia a fost  jurat în cadrul „X Factor” și ”iUmor”, emisiuni difuzate de postul de televiziune Antena 1. În plan personal,  Delia formează un cuplu cu Răzvan Munteanu, care îi este și manager, de zece ani, iar de opt ani sunt căsătoriți. Cei doi nu au copii.

Delia a fost întrebată, într-un interviu pentru Antena Stars, despre o posibilă participare a sa șiu a partenerilui ei de viață la ”Asia Express”, în calitate de concurenți.

Delia, despre o posibilă participare la ”Asia Express” cu soțul ei. ”N-aș avea nicio probelmă să trăiesc fără telefon o perioadă de timp”

„Noi ne-am gândit, dar nu cred că putem să facem asta, pentru că de fiecare dată programul nostru se umple cu tot felul de planuri, cu tot felul de concerte, cu tot felul de proiecte”, a declarat Delia, notează spynews.ro.

„N-aș avea nicio probelmă să trăiesc fără telefon o perioadă de timp, într- chestie în care sunt implicată așa. Competiția mi-ar da un țel. N-aș suferi, mi-ar plăcea foarte tare, m-ar fura foarte mult chestia asta și aș fi implicată. În privința mâncării, eu mănânc orice, n-am nicio problemă cu mâncarea, în niciun fel. Sunt un supraviețuitor”, a adăugat vedeta.

Ce vedete participă la ”America Express”

9 perechi de vedete sunt gata să pornească în aventura vieții lor, în cel mai greu reality show din România. America Express îi va duce pe Drumul Aurului, pe o rută de peste 7000 de kilometri, ce trece prin Mexic, Guatemala și Columbia. Cu doar 1 euro pe zi, nevoiți să își găsească mâncare, transport și cazare, echipele sezonului cinci sunt gata să calce pe urmele conquistadorilor. Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România.

Anul trecut, Irina Fodor a fost cea care a preluat coordonarea celor 9 perechi de vedete plecate în aventura vieții lor la ”Asia Express”. Până acum, emisiunea a fost prezentată de Gina Pistol. Finala celui de-al patrulea sezon ”Asia Express” a avut loc în data de 28 noiembrie 2021. În finală au luptat echipele formate din Elwira și Mihai Petre și Emi și Cuza. După o cursă extrem de dură, finala ”Asia Express – Drumul Împăraților” a fost câștigată din echipa formată din Elwira și Mihai Petre. Aceștia au intrat în posesia marelui premiu, în valoare de 30.000 de euro. Cel mai nou sezon al show-ului numit de acum ”America Express” va fi prezentat de Irina Fodor, așa cum s-a întâmplat și în sezonul cu numărul patru ”Asia Express”.

citește și...