Delia și soțul ei și-au luat casă de 3 milioane de euro. Investiție în pandemie

07.10.2020, 11:11
Delia și soțul ei și-au luat casă de 3 milioane de euro. Investiție în pandemie
Delia și soțul ei și-au luat casă de 3 milioane de euro. Investiție în pandemie

Delia și partenerul ei de viață au făcut o super investiție în pandemie. Cei doi și-au achiziționat un penthouse de trei milioane de euro.

Cântăreața Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu sunt proprietarii unui apartament care a costat un milion de euro. De curând, cei doi au făcut o nouă investiție imobiliară. Delia și partenerul ei de viață și-au luat o casă care costă trei milioane de euro.

Noua sa achiziție a celor doi face parte dintr-un proiect foarte cunoscut din zona de nord a Bucureștiului, potrivit profit.ro.

Locuința are 575 de metri pătrați și se întinde pe etajele 19 și 20 ale unuia dintre cele două tunuri ale unuia din cele două turnuri înalte de 77 de metri ce se construieşte în nordul Bucureştiului.

Delia și Răzvan Munteanu ar urma să se mute acolo anul viitor. Delia și Răzvan au plătit deja un avans de circa un milion de euro pentru penthouse, iar diferența până la 3 milioane de euro o vor achita în rate.

De ce nu vrea Delia să plece din România

De curând, Delia le-a mărturisit fanilor săi de pe rețelele de socializare de ce nu s-ar muta niciodată din România. Artista a explicat că nu o încântă deloc ideea de a luat de la zero într-o altă țară. Vedeta preferă să colinde lumea alături de partenerul ei de viață, Răzvan Munteanu, în vacanțe.

„Oricât de suficient ar suna, n-aș avea chef să o iau de la 0 într-o altă țară. N-aș avea chef să cutreier lumea în felul ăsta. Prefer să văd lumea relaxată. Mă simt atât de bine așa. E atât de bine să te bucuri și de viață mult.

Nu mi-ar trebui asta. Nu-i nevoie să duc chinul și viața aia, sacrificiul. Doar îmi imaginez”, a explicat cântăreața, potrivit libertatea.ro.

 

citește și...