Declarațiile pe care Ilie Năstase nu le-a mai făcut vreodată despre Brigitte Pastramă. ”Femeia asta nu s-a schimbat și nici nu cred că se va schimba”

11.11.2020, 16:11
Declarațiile pe care Ilie Năstase nu le-a mai făcut vreodată despre Brigitte Pastramă. ”Femeia asta nu s-a schimbat și nici nu cred că se va schimba”
Declarațiile pe care Ilie Năstase nu le=a mai făcut vreodată despe Brigitte Pastramă. ”Femeia asta nu s-a schimbat și nici nu cred că se va schimba”

Legendarul jucător de tenis Ilie Năstase a făcut mărturisiri neașteptate despre fosta sa soție, Brigitte Pastramă.

Ilie Năstase a fost prezent în platoul emisiunii pe care Denise Rifai o moderează la postul de televiziune Kanal D – „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Fostul sportiv a fost întrebat despre fosta sa parteneră de viață, Brigitte Sfăt, care în prezent este căsătorită cu Florin Pastramă”Ea a câștigat imagine de pe urma mariajului cu mine. Și asta și-a dorit. Văd și acum la televizor, fiecare din domnișoarele astea care au reality show. Nu înțeleg cine sunt aceste persoane de au aceste reality show-uri. Din greșeală mai dau, mă uit, dar nu știu cine sunt…un băiat mai tânăr, Jador, Pastramă, Salam, nu înțeleg ce sunt emisiunile astea. Ce câștigă sau ce învață oamenii care se uită la emisiunile alea că eu nu înțeleg. Sunt certuri acolo cu copilul pe marginea patului, pe prăpastie, îi cad banii în apă (n.r. referire la emisiunea pe care Brigitte Pastramă o are la Antena Stars). Pentru mine nu a fost un lucru bun relația asta, asta e sigur!”,a declarat Ilie Năstase, potrivit wowbiz.ro.

Ilie Năstase a mărturisit că se simte foarte bine și linișltit alături de actuiala sa soție, Ioana Simion. ”Brigitte este o persoană care își pierde controlul. Văd și acum, mă mai uit din când în când (n.red. la emisiunea unde Brigitte își arată viața). Femeia asta nu s-a schimbat și nici nu cred că se va schimba. Eu am avut norocul că am dat peste cineva care mă înțelege, cel puțin până acum. M-am calmat, mă simt foarte bine, mă simt liniștit, față de ce mi s-a întâmplat cu Brigitte. E singura persoană pe care o ascult, și asta pentru că îmi face bine mie. Sigur că ne mai și certăm, dar după câteva ore ne împăcăm și mergem mai departe. Ne gândim să facem și un copil (n.red. cu Ioana, actuala soție) dacă eu sunt în puteri. Dacă nu, o să găsim o metodă, pentru că aș dori totuși. Chiar vreau să facem asta”, a completat fostul mare sportiv.

Ilie Năstase a făcut nunta cu Ioana Simion în iunie

La cununia religioasă care a avut loc la începutul lunii iunie, Ilie Năstase și partenera sa de viață, Ioana Simion, i-au avut nași pe fostul fotbalist Ciprian Marica și partenera lui de viață, Ioana.

Cununia religioasă a celor doi a avut loc la o mănăstire din Techirghiol, iar petrecerea s-a ținut la un restaurant de fițe de la malul mării, de la Caelia Beach, din Mamaia.

Ciprian Marica administrează plaja Caelia din Mamaia, care are o suprafață de peste 10.000 de metri pătrați.

Ilie Năstase, căsătorit de cinci ori

Fostul mare campion la tenis Ilie Năstase a fost un mare cuceritor. Fostul jucător de tenis avut mare lipici la sexul frumos de-a lungul anilor.

Legendarul sportiv are cinci mariaje la activ. Cea mai lungă căsnicie a acestuia a fost cu actrița americană Alexandra King.

Ilie Năstase a fost căsătorit cu Dominique Grazia – cu care are o fiică, Nathalie, Alexandra King – împreună cu care are doi copii, Nicholas și Charlotte, Amalia Năstase – cu care are două fete, Alessia și Emma, Brigitte Sfăt și Ioana Simion.

citește și...