VIDEO / Ce emisiune va prezenta Denise Rifai la Kanal D. ”Am emoții foarte mari”

22.09.2020, 16:14
VIDEO / Ce emisiune va prezenta Denise Rifai la Kanal D. ”Am emoții foarte mari”
Ce emisiunea va prezenta Denise Rifai la Kanal D. ”Am emoții foarte mari”

Denise Rifai revine pe micile ecrane. Aceasta a anunțat ce emisiune va prezenta la postul de televiziune Kanal D.

Jurnalista Denisa Rifai va avea o nouă emisiune la Kanal D. “40 de întrebări cu Denise Rifai” este surpriza toamnei la postul de televiziune Kanal D. Emisiunea, realizată după un format internațional de succes, va aduce, în curând, în față telespectatorilor personalități marcante din diferite domenii de activitate.

40 de întrebări adresate unui invitat și două minute pentru a răspunde la fiecare dintre acestea.

Sportivi, politicieni, cântăreți, medici, oameni de televiziune, actori vor ajunge sub tirul întrebărilor jurnalistei, iar publicul va avea astfel ocazia să afle lucruri nespuse până acum, să descopere noi fațete ale celebrităților invitate în emisiune și să își facă o imagine cât mai complexă și aproape de adevăr asupra acestora.

Ce spune Denise Rifai despre noul său proiect TV

Denise Rifai a mărturisit că are mari emoții în ceea ce privește noua sa emisiune de la Kanal D.

“Am emoții foarte mari și îmi doresc din toată inima să fie cea mai bună emisiune dintre toate cele pe care le-am realizat până acum. Formatul este unul aparte, sofisticat, elegant, și m-a convins să spun ”Da!” imediat acestei provocări. Era nevoie de o asemenea emisiune unică în grilă posturilor de televiziune de la noi.

Este o nouă etapă în viața mea profesională, însă ce rămâne neschimbat este că voi fi aceeași Denise Rifai. Onestă, mereu în căutarea adevărului în raport cu invitații mei, dar și cu publicul pe care îl iubesc atât de mult și de care îmi este foarte dor”, a declarat Denise Rifai, potrivit kanald.ro.

Denise Rifai a fost prezentator de radio, reporter, apoi prezentator de știri și prezentator si realizator de talk-show.  Denise Rifai a intervievat de-a lungul carierei sale cele mai importante figuri ale scenei publice din țara noastră.

citește și...