Brigitte și Florin Pastramă, ceartă din cauza lui Ilie Năstase. ”Nu am stat cu el pentru bani, am muncit, mă jignești”

28.10.2020, 10:32
Brigitte și Florin Pastramă, ceartă din cauza lui Ilie Năstase. ”Nu am stat cu el pentru bani, am muncit, mă jignești”
Brigitte și Florin Pastramă, ceartă din cauza lui Ilie Năstase. ”Nu am stat cu el pentru bani, am muncit, mîă jignești”

Brigitte și Florin Pastramă s-au luat la ceartă din cauza fostului soț al vedetei, Ilie Năstase. Brigitte Pastramă a izbucnit în plâns.

Florin Pastramă și Brigitte Sfăt s-au luat la ceartă din cauza fostului partener de viață al brunei, campionul la tenis Ilie Năstase. Brigitte a izbucnit în plâns și i-a spus actualului ei soț, Florin Pastramă, că de ea a avut sentimente puternice pentru Ilie Năstase și că nu a stat cu acesta pentru bani.

„A fost soțul meu. Care m-a înșelat și n-am mai acceptat și m-am razbunat. M-am purtat și eu urât cu el, dar nu e normal. Eu pe el l-am iubit dar el și-a bătut joc de mine, am fost 10 ani cu el. Nu e normal să spui asta despre mine, l-am iubit. Așa cum te iubesc pe tine acum. Nu e frumos ce ai făcut, să îmi dai exemple din trecut. Nu am stat cu el pentru bani, am muncit, mă jignești. Nu dau explicații decât în fața lui Dumnezeu. M-ai jignit enorm de mult astăzi. Nici măcar nu ți-ai cerut scuze. Mereu îmi arunci în față că am fost o proastă. Mereu am tras cu el, recunosc că m-am răzbunat. Dacă nu mă înșela și nu se întâmpla ce se întâmpla nu mai eram cu tine acum”, i-a spus Brigitte lui Florin Pastramă, potrivit spynews.ro.

Brigitte Pastramă: ”Dacă nu eram pocăită, mă despărțeam de el”

După cearta cu Florin Pastramă, Brigitte Pastramă a făcut o declarație neașteptată la show-ul pe care îl au la postul de televiziune Antena Stars – ”Briigitte & Pastramă”.

Vedeta a afirmat că dacă nu ar fi fost pocăită s-ar fi separat de Florin Pastramă.

„Florin e tot timpul, aproape, cu noi. Florin muncește, dar Florin nu are banii lui Ilie, dar asta este. Se enervează și se frustrează și vorbește urât cu mine. Nu e normal să îmi spună mereu că am umblat cu un bătrân, și o să-l bată Dumnezeu pentru asta. Nu pot să-l iert așa ușor. Dacă nu aș fi fost pocăită mă despărțeam de el. După ce vine de la maică-sa, e schimbat total”, a afirmat Brigitte Pastramă, conform sursei citate.

citește și...