Declarația pe care Oana Roman nu a mai făcut-o vreodată despre Marius Elisei. ”E singurul care știe cine și cum sunt cu adevărat”

02.09.2021, 16:56
Declarația pe care Oana Roman nu a mai făcut-o vreodată despre Marius Elisei. ”E singurul care știe cine și cum sunt cu adevărat”
Declarația pe care Oana Roman nu a mai făcut-o vreodată despre Marius Elisei. ”E singurul care știe cine și cum sunt cu adevărat”

Oana Roman, în vârstă de 45 de ani, a făcut de declarație neașteptată despre partenerul său de viață, Marius Elisei, bărbatul împreună cu care are o fetiță, Maria Isabela. ”E singurul care știe cine și cum sunt cu adevărat”, a scris Oana Roman în mediul online, acolo unde a postat și o fotografie în care apare alături de Marius Elisei.

Oana Roman se înțelege mai bine ca niciodată cu cel care i-a fost soț, Matius Elisei.

Pe contul său de socializare, vedeta a dat publicității o fotografie în care apare într-o ipostază tandrpă alături de acesta.

Declarația pe care Oana Roman nu a mai făcut-o vreodată despre Marius Elisei. ”Știu ca în bratele lui îmi e bine și pe umărul lui ma pot sprijini oricând”

”Gestul ăsta de tandrețe, când iei obrazul în palma, mi se pare poate cel mai frumos din toate. Iar poza asta reflectă tandrețea din sufletul lui. Cu bune și rele, este singurul om din viata mea pe care știu ca ma pot baza și singurul care ma iubește orice s ar întâmpla! Adorm în fiecare seara lângă el cu sentimentul ca sunt protejata și am ales corect cu sufletul”, a scris Oana Roman în dreptul fotografiei cu Marius Elisei.

”Știu ca în bratele lui îmi e bine și pe umărul lui ma pot sprijini oricând. E singurul care știe cine și cum sunt cu adevărat, îmi știe durerile și slăbiciunile și încearcă sa mi le aline. Face tot ce poate ca să fim fericiți. A fost greu mult timp. Dar am ajuns în punctul în care avem un echilibru aproape perfect împreună”, a completat vedeta.

Oana Roman, despre povestea de dragoste cu Marius Elisei

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021. În ultima perioadă de timp, însă, cei doi s-au afișat din ce în ce mai des împreună și și-au reluat relația. Oana Roman și Marius Elisei se pregătesc să organizeze o petrecere cu ocazia reîmpăcării. Oana Roman își dorește să organizeze evenimentul în toamna acestui an, mai exact în data de 24 septembrie, de ziua de naștere a partenerului ei de viață, Marius Elisei. ”Cumva suntem căsătoriți, în fața lui Dumnezeu noi nu am făcut slujbă de dezlegare, încă purtăm verigheta. Nu mai suntem căsațoriți în acte. O petrecere vreau să fac, pe 24 septembrie, de ziua lui Marius. Am mai făcut o așa petrecere acum 5 ani când ne-am reînnoit jurămintele”, a detaliat Oana Roman. ”Între timp vreau să îmi dați idei de locații. Vreau să fac o chestie în aer liber, unde să pun niște baloane, decorațiuni. Vreau ca toată lumea să fie îmbrăcată lejer. Nu vreau mulăciuni, suntem pe câmpenesco-burghezo. Până atunci sper să ma pot mobiliza să organizez o petrecere frumoasă”, completat vedeta.

Pe Instagram, Oana Roman a ținut să menționeze că nu e vorba despre o nouă căsătorie civilă: ”Nu ne căsătorim civil din nou sub nicio formă, cel puțin deocmandată. În septembrie e ziua lui, vom face o petrecere, vom merge la biserică doar pentru a face o ceremonie de reînnoire de jurăminte, deoarece noi în fața lui Dumnezeu nu am divorțat, n-am făcut o slujbă de dezlegare. Vom face o petrecere pentru a celebra acest eveniment și ziua lui de naștere”.

citește și...