Declarația Lidie Buble despre Răzvan Simion. ”Cred că aș fi ipocrită să spun că nu-l mai iubesc”

13.03.2021, 15:48
Declarația Lidie Buble despre Răzvan Simion. ”Cred că aș fi ipocrită să spun că nu-l mai iubesc”
Declarația Lidie Buble despre Răvan Simion. ”Cred că aș fi ipocrită să spun că nu-l mai iubesc”

Cântăreața Lidia Buble a făcut o declarație neaștreptată despre fostul ei iubit, prezentatorul de televiziune Răzvan Simion.

Lidia Buble a fost invitaă la show-ul ”Întrebarea mesei rotunde”, realizat de Marius Manole pe protvplus.ro. Artista a vorbit despre fostul ei iubit, Răzvan Simion, afirmând că acesta a fost marea dragoste pentru ea. ”Eu sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Dragostea vieții tale poate fi o singură persoană. Răzvan cred că a fost marea dragoste pentru mine. N-a fost ușor, dar cred că între noi s-a consumat ce era de consumat. Cred că aș fi ipocrită să spun că nu-l mai iubesc”, a declarat Lidia Buble.

Vedeta a afirmat că se înțelege foarte bine cu Răzvan Simion: ”Lucrăm în continuare împreună și ne înțelegem mai bine decât înainte”.

Răzvan Simion s-a despărțit de Lidia Buble după cinci ani de relație

Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio după o relație de cinci ani. Cel care a făcut anunțul a fost chiar prezentatorul matinalului de la Antena 1.

„Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt întelept”, scria prezentatorul în mediul online la începutul lunii iunie a anului trecut.

Diana Simion, fosta soție a lui Răzvan Simion,  trăiește o nouă poveste de dragoste, cu Radu Biță. Din mariajul lui Răzvan Simion cu Diana au rezultat  doi copii, Ianca și Tudor. În prezent, Răzvan Simion are o relație cu Daliana Răducan. Cei doi sunt împreună de aproximativ nouă luni. Daliana Răducan a făcut parte din echipa ”Visuri la cheie”, de la PRO TV, fiind arhitect și designer de interior.

citește și...