Declarația de dragoste pe care i-a făcut-o Silvia Chifiriuc lui Petre Roman. Fostul premier își aniversează ziua de naștere

22.07.2021, 13:51
Declarația de dragoste pe care i-a făcut-o Silvia Chifiriuc lui Petre Roman. Fostul premier își aniversează ziua de naștere

Cântăreața Silvia Chifiriuc i-a făcut o frumoasă declarație de dragoste partenerului ei de viață, Petre Roman. Fostul premier al României își aniversează astăzi ziua de naștere. De asemenea, cu ocazia aniversării sale, Petre Roman a primit urări și din partea și din partea fiicei sale și a Miorei Roman, Oana Roman.

Petre Roman a fost căsătorit timp de mulți ani cu Mioara Roman. Cei doi au împreună o fiică, Oana. Mioara Roman mai are o fată, Catinca, dintr-un mariaj anterior. Silvia Chifiriuc este actuala soție a fostului premier al României, Petre Roman. Din mariajul lor a rezultat un copil, un băiețel, Petrus. Cei doi și-au unit destinele în anul 2009.

În data de 22 iulie 2021, Petre Roman a împlinit 75 de ani. Fostul premier al României a primit numeroase urări de la persoanele dragi.

Declarația de dragoste pe care i-a făcut-o Silvia Chifiriuc lui Petre Roman. ”Te iubesc cu aceeași pasiune și dorință”

Pe contul de socializare, Silvia Chifiriuc, actuala parteneră de viață a lui petre Roman, i-a făcut acestuia o frumoasă declarație de dragoste.

”Te iubesc cu aceeași pasiune și dorință, iubirea mea! La mulți ani!”, este mesajul transmis de Silvia Chifiriuc.

Ce a declarat Oana Roman de ziua de naștere a tatălui ei, Petre Roman

Pentru Oana Roman, ziua de 22 iulie are o semnificație aparte. Nu este doar ziua de naștere a tatălui său, Petre Roman, ci și a surorii ei, Catinca, care a împlinit 54 de ani. oana Roman a făcut declarații de ziua de naștere a tatălui său, dar și a surorii ei mai mari. “La mulți ani, Catinca! La mulți ani, tati, să fii sănătos și minunat și mi-e dor de tine! Sunt născuți în aceeași zi și este și poveste foarte frumoasă, pentru că părinții mei când s-au cunoscut, tata a invitat-o pe mama la masa iar ea a spus “îmi pare rău, nu pot să vin că este ziua fetei mele.” Și tata i-a zis: “Da, dar este și ziua mea. Cum facem?”. Astăzi este o zi specială. Să fii cool ca până acum”, a spus Oana Roman la Antena Stars, citată de spynews.ro.

“Mi-a zis că pleacă de ziua lui undeva. Îmi pare rău că nu am apucat să îl sun pentru că am niște zile foarte aglomerate. Am ajuns acasă la 1 noaptea. Cam așa sunt zilele mele. Eu îi doresc să fie la fel de în formă ca până acum. Arată extraordinar, dar cu ce preț. Cu o viață disciplinată, cu mult sport și cu multă grijă. Chiar îmi doresc să fie bine. Disciplina lui este un lucru pe care îl admir la el. In ultimii ani am devenit și eu mai disciplinată. El în fiecare zi învață, citește și evoluează. Admir foarte mult faptul că nu l-am auzit vorbind de rău pe cineva. Cred că de două ori l-am auzit pierzându-și cumpătul, dar de altfel reușește să trateze lucrurile cu o diplomație incredibilă. Eu sunt mai impulsivă”, a declarat Oana Roman despre tatăl său, Petre Roman. “Îmi lipsește prezența lui, pentru că sunt momente când mă simt orfană de tata pentru că nu reusim să ne vedem atât de des precum așa mi-aș dori. Isa îl iubește foarte tare. De fiecare dată când aude numele lui, tresare”, a completat aceasta.

 

citește și...