Versurile pline de durere scrise de soția lui Victor Socaciu. ”Cerul te-a vrut mai mult ca mine”

28.12.2021, 13:52
Versurile pline de durere scrise de soția lui Victor Socaciu. ”Cerul te-a vrut mai mult ca mine”
Versurile pline de durere scrise de soția lui Victor Socaciu. ”Cerul te-a vrut mai mult ca mine”

Brândușa Simion, cea de-a patra soție a regretatului artist Victor Socaciu, a postat în mediul online câteva versuri sfâșietoare după moartea acestuia.”Cerul te-a vrut mai mult ca mine”, a scris aceasta. Celebrul cântăreț de folk Victor Socaciu a încetat din  viață în data de 27 decembrie 2021, la vârsta de 68 de ani.

Brânduşa Simion, cea de a patra soție a lui Victor Socaciu,a stat lângă artist, până în ultima clipă. Brândușa eia i-a fost aproape și a fost internată cu artistul timp de o lună de zile.

Aceasta a postat un mesaj sfâșietor în mediul online, după dispariția partenerului ei de viață. Este vorba despre câteva versuri.

Versurile pline de durere scrise de soția lui Victor Socaciu. ”Sunt eu care te caut, iubirea vieții mele”

”N-ai vrut să pleci, dar cerul te-a vrut mai mult ca mine /  Să-ți cauți loc, iubire, de-a pururi printre stele / Iar dacă iarna asta vreo știre îți mai vine / Sunt eu care te caut, Iubirea vieții mele. Soția Brândușa”, a scris văduva lui Victor Socaciu pe Facebook.

Brândușa Simion, care s-a căsătorit cu Victor Socaciu în anul 2016, a fost și impresara regretatului artist.

Victor Socaciu a murit la 68 de ani

Victor Socaciu a murit luni, 27 decembrie 2021. Din câte se pare, Victor Socaciu se afla în spital de aproximativ o lună, însă doctorii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Victor Socaciu a avut COVID-19 în aprilie, când a fost internat. Cântărețul de folk avea mai multe probleme de sănătate, iar în 2009 a suferit un transplant renal.Cei care vor să-i aducă un ultim omagiu celui care a fost Omul Bun al muzicii folk, sunt așteptați marți, 28 decembrie, de la ora 10,00 în foaierul Sălii Palatului!”, a anunțat Ana-Maria Socaciu, fiica artistului, în mediul online.

Victor Socaciu, fost realizator de televiziune şi parlamentar PSD , s-a născut pe 14 ianuarie 1953, la Braşov. A început să cânte cu grupul Zodiac, când se afla încă în şcoală. Primul concert susţinut cu trupa a avut loc în 1970. A urmat cursuri de chitară clasică la Şcoala populară de artă, iar în 1978, a absolvit Facultatea de Electromecanică. În 1974, a debutat în Cenaclul Flacăra, iar anul următor, la radio, cu piesa „Nălucile amintirilor”, apoi, în 1976, la televiziune, cu „Oltule”. Debutul discografic a venit în anul 1981 – „Roata”. Premiul de onoare pentru întreaga activitate în slujba cântecului românesc oferit de Ministerul Culturii i-a revenit în 2002. Fostul președinte al României Ion Iliescu i-a conferit lui Victor Socaciu, pe 10 decembrie 2004, Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, „pentru contribuţiile deosebite în activitatea artistică şi culturală din ţara noastră, pentru promovarea civilizaţiei şi istoriei româneşti”.
În plan personal, Victor Socaciu a fost căsătorit de patru ori. Din primele trei căsătorii au rezultat trei copii: Iulia, dn căsătoria cu Doina; Alessia Ana-Maria, din mariajul cu Cornelia Pavlovici; și Victoraș, din căsnicia cu realizatoarea TV Marina Almășan. Ultima soție a lui Victor Socaciu a fost Brândușa Simion, impresara lui.
citește și...