Starea de sănătate a lui Victor Socaciu după ce s-a infectat cu COVID-19

16.04.2021, 11:53
Starea de sănătate a lui Victor Socaciu după ce s-a infectat cu COVID-19
Starea de sănătate a lui Victor Socaciu după ce s-a infectat cu COVID-19

Victor Socaciu a fost dus de urgență la spitalul Monza din Capitală vineri, 9 aprilie, după ce s-a infectat cu coronavirus. Din fericire, starea lui de sănătate s-a îmbunătățit după ce a primit îngrijiri. 

Victor Socaciu s-a simțit destul de rău după ce a fost infectat cu COVID-19. Solistul de muzică folk avea febră, iar plămânii lui erau afectați în proporție de 50 la sută. După ce i-a fost administrat oxigen, starea acestuia s-ar fi îmbunătățit vizibil.

Victor Socaciu este în stare stabilă

“Pot să vă spun că m-am văzut cu Victor pe 30 martie la Breaza, unde eu am stat câteva minute, el, 3 zile. A făcut un act eroic, la 30 de ani de la inaugurarea acestui festival (n.r. “Om Bun”), iată cu prețul vieții chiar. El a făcut treaba asta în deplină securitate, dar virusul acesta… M-am văzut cu el atunci și, Doamne ajută, că nu sunt mulți care au fost acolo cu probleme.

Am vorbit chiar înainte cu o seară să se interneze și nu era bine. Am aflat de la soția sa că starea este absolut stabilă și chiar într-un progres în ultimele zile, dar până nu îl auzim și nu îl vedem acasă nu ne putem bucura pe deplin. Este vaccinat, din câte știu, și uite că niciodată nu poți avea garanția că ai scăpat”, a dezvăluit Andrei Păunescu, în emisiunea Exclusiv VIP, difuzată la Prima TV.

Deși starea lui este stabilă acum, Victor Socaciu nu a scăpat de pericol, ținând cont că suferă și de alte afecțiuni precum diabet, iar în urmă cu 10 ani a suferit și un transplant de rinichi.

S-a împăcat cu fiul său

Marina Almăşan a divorțat de Victor Socaciu în 2012, după un mariaj de 16 ani. Cei doi foști soți s-au războit prin tribunale vreme de mai bine de cinci ani și s-au acuzat reciproc de infidelitate.

Într-un interviu pentru Impact.ro, Marina Almășan a oferit detalii despre adevărata relației a băiatului său cu Victor Socaciu.

‘Victoraș” este acum un “Victor”, în toată puterea cuvântului. Nu mai are nevoie de mama lui, pentru a înțelege lumea în care trăiește. Încearcă să se țină departe de persoanele toxice și de energiile negative și să-și construiască (iar aici mă va avea întotdeauna alături!) viața frumoasă pe care o merită. Sper ca viitorul să-i estompeze amintirile negative, pe care le-a avut, din păcate, din plin, legate de cel care ar fi trebuit să-i fie principalul sprijin în viață’, a declarat Marina Almășan.

citește și...