Declarația categorică a Ronei Hartner. ”Cred că asta e mai degrabă chemarea mea decât pentru căsătorie”

13.03.2022, 14:37
Declarația categorică a Ronei Hartner. ”Cred că asta e mai degrabă chemarea mea decât pentru căsătorie”
Declarația categorică a Ronei Hartner. ”Cred că asta e mai degrabă chemarea mea decât pentru căsătorie”

Actrița Rona Hartner, în vârstă de 49 de ani, a făcut declarații despre viața sa sentimentală. Vedeta a afirmat că nu mai vrea să-și facă planuri în acest sens. ”Cred că am mai degrabă o chemare să fiu consacrată ca și celibatar laic pur și simplu, cred că asta e mai degrabă chemarea mea decât pentru căsătorie”, a declarat binecunoscuta actriță Rona Hartner.

Rona Harner a format un cuplu în ultimii ani cu francezul Herve Camilleri. Binecunoscuta actriță a anunțat în urmă cu câteva luni că divorțează. Rona Hartner este mama unei fete care se numește Sumalya și care are 12 ani. Adolescenta este fruct al mariajului pe care artista l-a avut cu actorul Rocco Sedano.  Rona Hartner și Herve Camilleri au divorțat oficial la notar, în data de 17 septembrie 2021.

Despre viața sa sentimentală a făcut Rona Hartner declarații pentru click.ro. Vedeta a afirmat că nu vrea să își mai facă planuri în acest sens.

Declarația categorică a Ronei Hartner. ”Vreau să aflu ce îmi rezervă viitorul și să stau liniștită deocamdată”

“În ceea ce privește partea personală sunt împăcată, liniștită, ca să zic așa, pentru că așa trebuie să fie lucrurile acum, în perioada asta! Cred că am mai degrabă o chemare să fiu consacrată ca și celibatar laic pur și simplu, cred că asta e mai degrabă chemarea mea decât pentru căsătorie, dar nu vreau să îmi fac eu planuri, vreau să aflu ce îmi rezervă viitorul și să stau liniștită deocamdată și să mă reconstruiesc un pic”, a declarat Rona Hartner pentru sursa citată anterior.

Rona Hartner a împlinit 49 de ani în data de nouă martie. Aceasta a povestit cum a petrecut: ”Au venit foarte mulți prieteni la petrecerea de ziua mea, cu toate că i-am anunțat cu o zi înainte că îmi fac ziua de naștere. Nu am prevăzut lucrurile așa, foarte tare, dar am zis că nu se poate să nu îmi fac ziua de naștere în timpul războiului ăstuia, pentru că oamenii sunt atât de stresați și ziua mea trebuie să le folosească și lor, să se simtă și ei bine! Așa că a fost extraordinar! Au venit foarte mulți prieteni, foarte mulți muzicieni.

Am primit niște cercei superbi, pe care i-am și purtat, am primit de la fata mea un tablou făcut în stil grafitti, foarte mișto, foarte multe flori, parfumuri, tot felul de produse pentru față și m-au răsfățat, ce să mai!… Paranghelia a durat până la 3 dimineața, eu am avut concert a doua zi și am crezut că nu o să mai pot să cant pentru că am dansat și am rupt scena, a fost foarte frumos și lumea s-a simțit foarte bine”.

 

citește și...