Declarația categorică a lui George Burcea despre viața sa de tătic. ”Doi ani am luptat să le am în brațe”

19.04.2022, 13:44
Declarația categorică a lui George Burcea despre viața sa de tătic. ”Doi ani am luptat să le am în brațe”
Declarația categorică a lui George Burcea despre viața sa de tătic. ”Doi ani am luptat să le am în brațe”

Actorul Geoge Burcea, în vârstă de 34 de ani, a transmis un mesaj foarte clar pe pagina sa de pe o rețea de socializare, în care vorbește despre cele două fetițe ale sale, dar și despre părinții cu copii care ajung la divorț. ”Doi ani am luptat sa le am in brate, in pătut, la baie seara, sa le aud tipând prin casă, tropăind la ora 10 seara sau să le văd zâmbind la ora 8 dimineata când se trezesc”, a scris fostul soț al cântăreței Andreea Bălan.

George Burcea a fost căsătorit cu cântăreața Andreea Bălanîmpreună cu care are două fetițe, Ella și Clara. Ulterior, Andreea Bălan a trăit o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. George Burcea are o relație cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV, unde au participat amândoi.

Pe contul său de socializare, Geoge Burcea a transmis un mesaj categoric, în care vobește despre cele două fetițe ale sale, dar și despre părinții care ajung la divorț.  ”Doi ani am luptat sa le am in brate, in pătut, la baie seara, sa le aud tipând prin casă, tropăind la ora 10 seara sau să le văd zâmbind la ora 8 dimineata când se trezesc….. Dumnezeu a făcut dreptate, caci el tine cu iubirea, cu calmul, cu omenia, cu adevărul, cu dreptatea si nu cu alte lucruri neortodoxe… sau chiar diabolice”, a transmis actorul.

Declarația categorică a lui George Burcea despre viața sa de tătic. ”NU conteaza cantitatea timpului pe care o petreceti cu copiii vostri, ci CALITATEA”

 ”Oameni buni, parinti divortati, fiti maturi cand este momentul si nu puneti orgoliul vostru mai presus de binele copiilor, caci ei nu au nicio vina. Nu va lasati influentati de puterea falsa pe care credeti ca o aveti, de pupatul in fund de catre terte persoane sau de faptul ca aveti bani si sunteti fortă (ca sa-l citez pe un tovaras lăutar). Si mai important decat atat… (cu toata dragostea si iubirea catre bunicii care au grija de nepoti), aveti mare grija la comportamentul acestora catre nepoti. Ei pot avea o influenta negativa asupra lor si va spun asta din proprie experienta. E rau, e dureros si frustrant ca tu, ca parinte, sa vezi cum proprii copii sunt influentati negativ si intorsi impotriva ta de o bunica sau un bunic. Pe langa frustrare mai apare un factor foarte important sau cel mai important: sanatatea psihica a copiilor. Degeaba sustin anumiti parinti ca fac terapie de exemplu – de ,,x” ani, daca ei sunt slabi psihic chiar si dupa acele ore de terapie”, a mai scris Geoge Burcea în mesajul din mediul online.

”Parinti divortati, nu va lasati copiii pe mana a 2-3 bone, iar voi sa plecati 23h din 24, iar cand veniti, in acea ora sa faceti doar poze si filmari…caci nu faceti nimic altceva decat sa rupeti inimile copiiilor. Va rog. Iubirea si dreptatea vor invinge mereu. Si ca sfat…. Da, ca sfat: sa stiti totusi ca NU conteaza cantitatea timpului pe care o petreceti cu copiii vostri, ci CALITATEA. Unii stau o oră, dar benefica, iar altii stau 23 toxice. Nu stati cu ei cateva zeci de minute doar pentru a filma si poza, iar mai apoi sa postati pe retele ca stati cu ei. Nu. Va rog nu faceti asta, caci copiii sufera, iar acest lucru se vede pe ei, in ei si peste orice suflu pe care-l dau. Nu online-ul este viata noastra, ci sufletele lor, ale copiilor. Cand stati cu copiii, va rog sa folositi telefoanele cat mai putin posibil…..sau aruncati-le si jucati-va. Doar joaca si zâmbetele lor ne vor tine mereu tineri. Dragoste si zâmbete sa ne fie”, a încheiat acesta.

George Burcea: ”De 1 an si 8 luni le-am aratat fetelor un singur partener, o singura iubita”

În urmă cu câteva zile, George Burcea a dat publicității o fotografie în care apare alături de cele două fetițe ale sale, dar și de Viviana Sposub, actuala sa iubită.


”De 1 an si 8 luni le-am aratat fetelor un singur partener, o singura iubita, un singur suflet. Nu am intalnit in viata mea un partener mai cald, mai iubitor si mai dornic de ceva sanatos. Ii multumesc DOMNULUI pentru fete si tot DOMNULUI pentru Vivian. Iti multumesc, Vivian. Te iubesc, Vivian. Va iubesc, Lãpticilor♥️🍼 Fetele mele♥️♥️♥️ Vã ador🍼🍼🍼@viviana.sposub”, a notat el în dreptul imaginii.

citește și...