Declarația categorică a Biancăi Drăgușanu. ”Nu câștig bani pentru că sunt frumoasă, câștig bani pentru că sunt deșteaptă”

09.11.2021, 16:51
Declarația categorică a Biancăi Drăgușanu. ”Nu câștig bani pentru că sunt frumoasă, câștig bani pentru că sunt deșteaptă”
Declarația categorică a Biancăi Drăgușanu. ”Nu câștig bani pentru că sunt frumoasă, câștig bani pentru că sunt deșteaptă”

Bianca Drăgușanu, în vârstă de 39 de ani, a explicat, la o emisiune TV, cu ce se ocupă și din ce face bani. ”Nu câștig bani pentru că sunt frumoasă, câștig bani pentru că sunt deșteaptă”, a fost declarația categoriucă pe care Bianca Drăgușanu a făcut-o la show-ul moderat de Cătălin Măruță la Pro TV.

Bianca Drăgușanu a fost prezentă la emisiunea ”La Măruță”, unde a vorbit despre activitățile ei și despre cum câștigă bani.

Vedeta a povestit că o parte din veniturile ei vin din afacerile pe care le are cu rochiile de mireasă, din afacerile pe care le are cu produse sportive și cu blănuri și din contractele pe care le are.

Declarația categorică a Biancăi Drăgușanu. ”Îmi permit absolut orice, să merg absolut oriunde”

“Eu sunt un exemplu de femeie puternică pentru mine și pentru copilul meu. Nu câștig bani pentru că sunt frumoasă, câștig bani pentru că sunt deșteaptă. Îmi permit absolut orice, să merg absolut oriunde. Da, am semnat un contract cu un videochat. Le-am dat o poză să o folosească. Nu am făcut nimic, mi-am vândut imaginea. Nu încurajez pe nimeni să facă nimic, decât ceea ce simte și ceea ce îi place”, a afirmat Bianca Drăgușanu.

”Eu consider că am reușit în viață că mereu mi-am regăsit putere să renasc din cenușă. Eu am carte de muncă de la 18 ani, nu am depins niciodată material de o persoană. La nivelul la care câștig eu, normal că și anturajul meu e ca mine. Dacă vă interesează, am luat bacul cu 9, 50. Dacă urmam o facultate de medicină, pentru că pasiunea mea mare e medicina estetică, cred că eram printre cei mai buni. Am făcut doi ani de ASE și îmi pare rău că nu am continuat”, a mai spus ea.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită de două ori și are o fetiță

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Cel de-al doilea mariaj al vedetei a fost cu afaceristul Alex Bodi. În prezent, Bianca Drăgușanu are o relație cu Gabi Bădălău, fostul partener de viață al cântăreței Claudia Pătrășcanu. Invitată la emisiunea online ”În oglindă”, realizată de Mihai Ghiță, Bianca Drăgușanu a făcut declarații despre primul ei soț, Victor Slav și despre relația acestuia cu fiica lor, Sofia Natalia.

„Eu am o relatie minunata cu el pentru ca este tatal copilului mei. Nu e comod sa vorbesc despre un barbat. Pe mine nu ma definesc barbatii din viata mea. Eu nu mi-am dorit neaparat sa am un copil, nu ma vedeam, pentru ca eu nu mi-am trait copilaria si Sofia a aparut in viata mea atunci cand a vrut Dumnezeu. Nu mi-am planificat-o, nu mi-am dorit-o, pur si simplu a venit ca o minune. Este cel mai frumos lucru pe care l-am realizat si pe care nu l-am planuit”, a declarat Bianca Drăgușanu.

”Nu exista un program si nicio pensie alimentara. El o ia cand vrea, mai rar, cu toate ca ar putea s-o ia mai des si nu exista tata perfect. Mama perfecta exista pentru ca mama ii da viata, se implica in cresterea copilului si mama este langa copil cand ii e rau, cand nu doarme. Tatal nu e perfect, se putea mai bine de atat. (…) Copilul nu prea il cere, nu-l pomeneste. La cinci ani se da cum bate vantul, va intelege ea cand va fi mai mare”, a completat ea.

citește și...