Decizia luată de Mihai Onilă. ”Sunt mai multe schimbări pe care le facem”

10.04.2022, 12:59
Decizia luată de Mihai Onilă. ”Sunt mai multe schimbări pe care le facem”
Decizia luată de Mihai Onilă. ”Sunt mai multe schimbări pe care le facem”

Mihai Onilă, fostul component al formației Axxa, a dat detalii despre viața sa din perezent, în Belgia, acolo unde locuiește de mai mulți ani.  ”Schimbăm zona, pentru că am schimbat și job-ul. Sunt mai multe schimbări pe care le facem”, a explicat Mihai Onilă la o emisiune de la postul de televiziune Antena Stars.

Mihai Onilă a anunțat  pe contul său de Facebook, în vara anului 2020, că s-a despărțit de soția sa, AdrianaCei doi erau stabiliți în Belgia de mai mulți ani.  În anul 2016, Mihai Onilă, fostul component al trupei Axxa, și soția sa au trecut printr-o mare dramă. Fetița lor, e doar 10 ani, Ioana Emily Hope, a încetat din viață în urma unei afecţiuni fără leac, tumoare pe creier. Mihai Onilă a trecut peste separarea de soția sa și de ceva vreme trăiește o nouă poveste de dragoste alături de Laura.

Mihai Onilă și Laura s-au căsătorit în data de 19 martie 2022. Acum, artistul a explicat ce intenționează să facă. Mihai Onilă a decis să rămână în Belgia, însă se va muta într-o casă nouă.

Decizia luată de Mihai Onilă. ”Dacă ne-am întoarce în țară, ne-am dori să avem o viață la fel de bună ca aici”

„Schimbăm zona, pentru că am schimbat și job-ul. Sunt mai multe schimbări pe care le facem. Ne dorim să luăm tot o casă. Eu am și studio-ul, iar studio-ul trebuie să aibă o cameră sperată. Noi suntem doi oameni la început de drum care vor să-și găsească locul lor. Probabil că nici casa următoare nu va fi casa în care vom locui pentru totdeauna. Ne dorim să ne cumpărăm casa noastră! Mutarea are legătură cu job-ul. Să călătorești în fiecare zi 50 de kilometri este puțin cam mult”, a declarat Mihai Onilă la emisiunea ”Star News”, de la Antena Stars, citat de spynews.ro.

„Rămânem în Belgia! Din punctul meu de vedere încă trei, patru ani, vom fi aici. După aceea, cu voia divină vom vedea dacă există posibilitatea să ne întoarcem sau să rămânem aici. Încă nu știm… Normal că dacă ne-am întoarce în țară, ne-am dori să avem o viață la fel de bună ca aici”, a completat artistul.

 

citește și...