Decizia luată de Cabral. ”Dar mă opresc acum tocmai ca să n-ajung să mă vait”

28.11.2022, 14:06
Decizia luată de Cabral. ”Dar mă opresc acum tocmai ca să n-ajung să mă vait”
Decizia luată de Cabral

Prezentatorul de televiziune Cabral, pe numele său întreg Cabral Neculai Ibacka Zabana, a anunțat, pe blogul său, că a decis să își ia o pauză în plan profesional pentru a se odihni și pentru a petrece mai mult timp alături de familia sa.  ”Dar mă opresc acum tocmai ca să n-ajung să mă vait”, a declarat Cabral, în vârstă de 45 de ani.

Cabral și Andreea Ibacka au devenit părinți pentru prima dată în data de 5 decembrie 2018, atunci când a venit pe lume Namiko. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, după o relație de trei ani. În data de 5 octombrie 2021, Andreea Ibacka a devenit mămică  pentru a două oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel. Cabral a anunțat că a ales numele Tiago pentru fiul său și al actualei sale soții, Andreea Ibacka. Prezentatorul de televiziune Cabral a mai fost căsătorit cu Luana Ibacka. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Inoke.

În ceea ce privește viața profesională, Cabral a prezentat numeroase emisiunii TV. Cel mai recent proiect al său a fost show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, pe care l-a filmat în Republica Dominicană alături de Adela Popescu. Dipă încheierea acestei competiții, Cabral a transmis un mesaj în mediul online în care a mărturisit că vea să își ia o pauză în plan profesional pentu a se odihni și pentru a fi alături de familia sa.

Decizia luată de Cabral.   ”Am nevoie să apuc să mă odihnesc. Să mă plictisesc. Să știu ce înseamnă să-mi trag sufletul”

”Nu că mă opresc, nu că mă las. Nu că-mi place sau că nu-mi mai place. Nu că nu mai am chef. Dar am obosit. Știu că sună a răsfăț… am obosit ăsta. Poate e, nu știu. Ce știu sigur este că am stat de vorbă cu mine toată viața… așa am reușit să fiu mai bun azi decât ieri, așa am putut să mă depășesc, așa m-am convins să nu mă opresc și să trag mai departe, să zâmbesc, să-mi îmbrățișez oamenii. Și tot așa am ajuns la concluzia că acum am nevoie de timp. De mine. De mine cu copiii mei. De mine cu toți ai mei. Am nevoie să apuc să mă odihnesc. Să mă plictisesc. Să știu ce înseamnă să-mi trag sufletul. Am calendarul înroșit tot, sunt toate aliniate atât de strâns, bine grupate între ele de juri că-s cărămizi, nu ore, zile și ani din viața unui om. Am obosit. O să mă opresc. Puțin… puțin mai mult. Nu știu… Și să nu înțelegi că mă vait. Neah, nu-i cazul. Dar mă opresc acum tocmai ca să n-ajung să mă vait”, a scris Cabral pe blogul său.

”M-au învățat ai mei ce-i munca de la 14 ani. Muncesc de la 17 ani neîntrerupt. Într-un ritm de om nebun. În meseria mea am 25 de ani pe post. Cu pauze minime, cu două sau chiar trei proiecte în difuzare în același timp, ba chiar și cu emisiuni diferite difuzate simultan pe trei posturi diferite. Am încercat în fiecare minut să învăț, să fiu mai bun, să respect, să fac bine. Nu știu cat am reușit, dar știu că am încercat. Acum… nu-și închipuie nimeni că se va opri din învârtit bolovanul ăsta pe care trăim pentru că pun eu cracu’n frână. Nu va dispărea gravitația și nici nu se vor opri iepurii din făcut dragoste. Toate merg mai departe bine-mersi. Doar că eu… Eu… o să fiu p-aci, la sud de București, cu copiii mei, cu Andreea, cu Artemis, cu ai mei, cu toți ai mei. Și sper să fim bine. Ceea ce vă doresc din inimă și vouă”, a încheiat preentatorul TV.

citește și...