De la ce se ceartă Viviana Sposub și George Burcea. ”Eu mă aprind cel mai repede”

01.12.2021, 10:57
De la ce se ceartă Viviana Sposub și George Burcea. ”Eu mă aprind cel mai repede”
De la ce se ceartă Viviana Sposub și George Burcea. ”Eu mă aprind cel mai repede”

Vedeta de televiziune Viviana Sposub, în vârstă de 24 de ani, trăiește o poveste de dragoste cu actorul George Burcea, în vârstă de 33 de ani. Bruneta a dat detalii din viața lor de cuplu. Viviana Sposub a vorbit despre discuțiile care apar între ea și partenerul ei. ”Eu mă aprind cel mai repede”, a mărturisit vedeta de televiziune.

George Burcea a fost căsătorit cu cântăreața Andreea Bălanîmpreună cu care are două fetițe, Ella și Clara. Ulterior, Andreea Bălan a trăit o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. George Burcea are o relație cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV.

Viviana Sposub a făcut dezvăluiri din relația pe care cu George Burcea în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

De la ce se ceartă Viviana Sposub și George Burcea. ”Motivele, într-adevăr, sunt de multe ori puerile”

Viviana Sposub a explicat de la ce pornesc conflictele dintre ea și George Burcea și cine este cel care cedează primul: ”Recunosc! Eu mă aprind cel mai repede, sunt moldoveancă. Dar ce credeți? Și el este! Dacă ne ciondănim puțin, eu sunt prima care face pasul spre el. Mi-e drag de mor și nu pot să stau supărată când îl văd. Motivele, într-adevăr, sunt de multe ori puerile și tocmai de aceea le și uităm repede”.

”Ca orice relație, și a noastră a trecut printr-o serie de schimbări. Am evoluat mult în anul pe care l-am petrecut împreună. Consider că acum suntem mult mai sudați, mai maturi, mai conștienți de valoarea conexiunii dintre noi. Rar întâlnești astfel de chimie între doi oameni și de aceea lucrăm zi de zi pentru a păstra relația noastră la nivelul pe care noi ni-l dorim și pentru a ne pregăti de următoarele etape ale unei relații sănătoase”, a mai spus vedeta de televiziune.

citește și...