De ce poartă Oana Roman peruci. ”Am insistat să-l fac, deși nu mi s-a recomandat”

24.06.2021, 16:50
De ce poartă Oana Roman peruci. ”Am insistat să-l fac, deși nu mi s-a recomandat”
De ce poartă Oana Roman peruci. ”Am insistat să-l fac, deși nu mi s-a recomandat”

În ultima perioadă de timp, Oana Roman s-a afișat foarte des cu peruci de diverse culori și mărimi. Aparițiile ei au stârnit curiozitatea fanilor. Oana Roman a ținut să le explice acestora care este, de fapt, motivul pentru care nu se mai afișează cu părul ei natural și a ales să poarte peruci. Vedeta a spus de ce a recurs la această variantă.

Oana Roman a apărut în ultima vreme purtând peruci de diverse culori. Aparițiile sale i-au uimit de fanii vedetei.

Oana Roman a ținut să le explice internauților care este motivul pentru care aa decis să poarte peruci.

De ce poartă Oana Roman peruci. ”Părul meu este aproape distrus”


Oana Roman a explicat că poartă peruci pentru a-și proteja părul natural, care a fost deteriorat în urma unui tratament.

“Unul dintre motivele pentru care mai nou port peruci este că părul meu este aproape distrus din cauza unui permanent pe care eu am insitat să-l fac, deși nu mi s-a recomandat. “Până se va regenera părul mai durează. Ori îl tund foarte scurt, ceea ce încă nu am curaj”, a spus Oana Roman pe Instagram, potrivit wowbiz.ro.

Ce spune Oana Roman despre împăcarea cu Marius Elisei

Oana Roman a format o familie cu Marius Elisei. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Maria Isabela. La sfârșitul anului trecut, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Cei doi au divorțat oficial la notar în data de 15 februarie 2021. În ultima perioadă de tim, însă, cei doi s-au afișat din ce în ce mai des împreună. Despre o eventuală împăcare cu Marrius Elisei a făcut oana Roman declarații la Antena Stars. „Eu nu dau niciun fel de detalii, așa cum n-am dat concret nici pe Instagram, nici pe Facebook, nici celorlalți care m-au sunat să mă întrebe, dar am făcut niște filmări pentru emisiunea Mămici de Pitici cu Lipici și o să vedeți foarte multe lucruri interesante săptămâna asta. Duminica plec în vacanță cu Isa pe Coasta de Azur. E locul în mare merg de peste 25 de ani în fiecare an”, a spus vedeta.

„Noi împreună am fost și când, mă rog, au fost perioade mai tensionate între noi doi. Pentru ea am fost împreună atât de mult cât s-a putut, adică nu i-am lipsit cu totul niciodată”, a adăugat ea.

citește și...