De ce nu se căsătorește Daniela Gyorfi cu George Tal. ”Ca să fiu foarte sinceră, nu neapărat că îmi e frică de un divorț, dar…”

16.07.2022, 16:47
De ce nu se căsătorește Daniela Gyorfi cu George Tal. ”Ca să fiu foarte sinceră, nu neapărat că îmi e frică de un divorț, dar...”
De ce nu se căsătorește Daniela Gyorfi cu George Tal

Cântăreața Daniela Gyorfi, în vârstă de 53 de ani, formează un cuplu foarte unit cu George Tal, împreună cu care are o fetiță care se numește Maria. deși sunt împreună de foarte mulți ani, Daniela Gyorfi și George Tal nu sunt căsătoriți. Artista a explicat care este motivul pentru care nu au auns în fața altarului.

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai cunoscute vedete de pe scena artistică din România. De-a lungul anilor, aceasta a reușit să atragă atenția cu schimbările sale de look, dar și cu aparițile extrem de provocatoare. În ceea ce privește viața sentimentală, Daniela Gyorfi a fost căsătorită o singură dată. Primul și singurul soț al Danielei Gyorfi a fost luptătorul Gelu Borș. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998 și au divorțat doi ani mai târziu. După divorț, Gelu Borș a luat calea Americii și s-a stabilit în Las Vegas. S-a căsătorit cu Roberta Lorincz, o fostă balerină de la Opera Română. Din mariajul lor au rezultat două fete. Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Din povestea lor de dragoste a rezultat un copil, Maria. Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini.

Prezentă la emisiunea moderată de Denise Rifai la postul de televiziune Kanal D, Daniela Gyorfi a făcut declarații despre relația sa cu geoge Tal și a explicat care este motivul pentru care nu s-au căsătorit, deși au fost de două ori la un pas de a ajunge la altar.

De ce nu se căsătorește Daniela Gyorfi cu George Tal. ”Noi ne-am programat de vreo două ori să ne căsătorim”

„Nu că nu mai cred (n.r. în căsătorie). Un act, când ești tânăr, când se așază lucrurile și merg de la sine este ok, dar noi ne-am programat de vreo două ori să ne căsătorim. Prima oară a fost cu divorțul lui, nu a putut pentru că era căsătorit în Germania și divorțând acolo ne-a trebuit un act mai special și am ratat când voiam noi să ne căsătorim. A doua oară s-a îmbolnăvit mama și nu am crezut de cuviință, apoi s-a născut Maria și ca să nu ne certăm și să fie familia fericită am decis să o cheme pe Maria și Gyorfi și Tal ca să fie toată lumea împăcată pentru că nu renunțam și nu renunț la numele meu. Cine a spus că vreau să mă căsătoresc? Nu, asta nu înseamnă că nu cred în căsătorie. Ba da, eu cânt foarte mult la nunți și atât de mult mă bucur atunci când văd oamenii că se căsătoresc și cred în asta. Se duc la biserică, se duc la starea civilă”, a declarat Daniela Gyorfi, notează kanald.ro.

„Nu îmi este frică de un act, dar dacă mă întrebați acum vă spun că nu mai vreau, sunt bine așa cum sunt cu George, suntem ok. Acum, ca să fiu foarte sinceră, nu neapărat că îmi e frică de un divorț, dar…Din prima mea căsătorie am învățat ceva, că un act nu prea te leagă și atunci, nu știu, ne este bine așa cum suntem. Nu simt nevoia, poate la biserică, deși el e catolic și eu ortodoxă, să zic că ne-am duce, dar așa, să mă cheme pe mine Tal, nu vreau”, a completat artista.

Daniela Gyorfi, despre momentele tensionate din cuplu. ”Niciodată nu am spus că m-a bătut George sau că m-a îmbrâncit. A, că ne mai certăm”

La aceeași emisiune, Daniela Gyorfi a vorbit și despre momentele tensionate din cuplu. Aceasta a ținut să precizeze că George Tal nu a fost niciodată agresiv cu ea. Cu toate acestea, în viața Danielei Gyorfi a existat un bărbat care a lovit-o, motiv pentru care a pus imediat capăt relației respective.

”Am primit o singură palmă de la un fost prieten. Nu eram cântăreață. Prin ’88- ’89 am avut un prieten care a vrut să facă, probabil, o glumă și din gluma aia… S-a făcut că îmi dă o palmă și nu știu cum m-am sucit că m-a cam lovit. Nici nu am mai stat la discuție. Niciodată nu am spus că m-a bătut George sau că m-a îmbrâncit. A, că ne mai certăm, dar nu că mă înjură. Nu accept așa ceva. Eu nu am fost crescută în chin de mama mea ca cineva să își permită să mă înjure, să mă bruscheze, să mă bată. Nu am cum, nu. Că sunt discuții, că au fost sau că ne-am despărțit, da, asta așa este. Am fost despărțiți 2 ani-3 ani, până când am rămas însărcinată cu Maria și apoi s-a mutat înapoi la mine. Mama mea nu a zis niciodată că George m-a bătut, niciodată. Astea sunt scoase din context, nu știu cum. Dacă mă bătea George, atunci nu mai eram cu el”, a mărturisit cântăreața, conform sursei citate anterior.

 

 

 

citește și...