De ce nu mai apare Pepe la emisiuni TV. ”Nu se justifică nici financiar”

26.10.2021, 16:30
De ce nu mai apare Pepe la emisiuni TV. ”Nu se justifică nici financiar”

Binecunoscutul cântăreț Pepe, pe numele său real Nicolae-Ionuț Pascu, a explicat de ce nu mai este implicat în proiecte de televiziune în ultima perioadă de timp. Artstul, în vârstă de 42 de ani, a mărturisit că preferă să își ocupe timpul cu alte lucruri. ”Nu se justifică nici financiiar”, a declarat Pepe.

La podcastul realizat de Radu Țibulcă, pepe a explicat care este motivul pentru care nu a mai fost implicat în proiecte de televiziune în ultima perioadă de timp.

Acesta a mărturisit că a primit oferte în ac est sens, însă le-a refuzat.

De ce nu mai apare Pepe la emisiuni TV. ”N-are sens să consum energia”

„Nu am niciun proiect pentru mine. Mi s-a propus să mai intru în niște proiecte de televiziune, dar nu aveau nicio legătură cu cariera mea. N-are sens să consum energia, să stau 8-10 ore la o filmare, unde nu mă regăsesc cu proiectul respectiv. Îmi mănâncă foarte mult timp și nu se justifică nici financiar și mai bine fac altceva”, a declarat Pepe, potrivit libertatea.ro.

„Eu am prezentat până acum Splash. M-au sunat de la Antena 1 dacă vreau să fac parte din juriu. Am întrebat care sunt datele pentru filmare și se suprapuneau cu trei concerte și două BAR online (n.r. emisiunea online pe care o realizează Pepe)”, a mai spus binecunoscutul cântăreț.

Pepe are două fetițe

Pepe, care a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu,  a format o familie, în ultimii ani, alături de Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. La începutul lunii noiembrie a anului trecut, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că divorțează de Raluca Pastramă. În luna februarie a acestui an, Pepe și Raluca Pastramă au divorțat la notar.

Despre cele două fiice ale sale și ale Ralucăi Pastramă a făcut Pepe declarații în cadrul unui interviu pe care l-a acordat recent pentru revista Viva. Întrebat dacă uneori mai pune piciorul în prag când vine vorba despre fetițele sale, Pepe a răspuns: ”Încerc să fac tot posibilul să înţeleagă şi valoarea banului, să înţeleagă şi faptul că le permit anumite lucruri, cu toate că uneori mă gândesc dacă nu cumva sunt prea mici. Sunt conştient că lucrurile s-au schimbat foarte mult. Dacă acum 3 ani de zile nu eram de acord cu telefoanele mobile pentru copii, am fost cumva constrâns şi nevoit ca şi Rosa, la 5 ani, să aibă telefon. Maria a primit la 8 ani”.

citește și...