Daniela Gyorfi, dezvăluiri din trecutul său. ”Nu îmi este rușine, așa a fost, eu nu uit de unde am plecat”

05.11.2022, 15:59
Daniela Gyorfi, dezvăluiri din trecutul său. ”Nu îmi este rușine, așa a fost, eu nu uit de unde am plecat”
Daniela Gyorfi, dezvăluiri din trecutul său

Cântăreața Daniela Gyorfi, în vârstă de 54 de ani, a făcut dezvăluri dn trecutul său în cadrrul unu interviu pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Antena Stars. Artista a povestit că înainte de a deveni cunoscută a cântat nu pentru bani, ci pentru mâncare. ”Nu îmi este rușine, așa a fost, eu nu uit de unde am plecat”, a spus vedeta.

Daniela Gyorfi a dat detalii din viața sa la postul de televiziune Antena Stars.

Vedeta a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute din trecutul său. Printre altele, aceasta a povestit că înainte a deveni cunoscută a cântat în restaurante pentru mâncare, nu pentru bani.

Daniela Gyorfi, dezvăluiri din trecutul său.”Patronul restaurantului m-a întrebat ce vreau, și am spus că vreau mâncare pentru mine și pentru mama”

”La un restaurant… da, pentru că era cred în 90-91, încă nu mersesem la festival la Mamaia și țin minte că patronul restaurantului m-a întrebat ce vreau, și am spus că vreau mâncare pentru mine și pentru mama. Da, nu îmi este rușine, așa a fost, eu nu uit de unde am plecat. Consider că tot ce mi s-a întâmplat mie în viața asta până acum, cu bune și rele, am avut ce să învăț. Unele lucruri chiar dacă am crezut aparent că mă doboară, m-au făcut mai puternică”, a mărrturisit Daniela Gyorfi, potrivit spynews.ro.

”Cred că mai mulți artiști, la un moment dat, sau câțiva dintre ei am suferit sau poate sunt unii care suferă datorită faptului că poate își doresc să facă ceva, să cânte într-un fel, să se exprime, și trebuie să mergi oarecum cu trendul ca să poți să prinzi. Eu când m-am lansat, în 1991, era chiar după Revoluție și erau probleme, că exista numai Televiziunea Română, eu bazându-mă foarte mult pe imagine, vocea este cea mai importantă, dar eu cred că pachetul este cel mai important, iar decisiv este ceea ce vrea publicul. În atâția ani de zile, ca și acum, îmi face mare plăcere ceea ce fac pentru că îmi place să cânt, îmi place să mă reinventez, îmi place, de ce nu, să fiu un model pentru oamenii care pornesc foarte de jos și care atunci când și Dumnezeu vrea, cu siguranță reușești”, a mai spus cântăreața.

Daniela Gyofi a fost căsătorită o singură dată

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai cunoscute vedete de pe scena artistică din România. De-a lungul anilor, aceasta a reușit să atragă atenția cu schimbările sale de look, dar și cu aparițile extrem de provocatoare. În ceea ce privește viața sentimentală, Daniela Gyorfi a fost căsătorită o singură dată. Primul și singurul soț al Danielei Gyorfi a fost luptătorul Gelu Borș. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998 și au divorțat doi ani mai târziu. După divorț, Gelu Borș a luat calea Americii și s-a stabilit în Las Vegas. S-a căsătorit cu Roberta Lorincz, o fostă balerină de la Opera Română. Din mariajul lor au rezultat două fete. Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Din povestea lor de dragoste a rezultat un copil, Maria. Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini. Daniela Gyorfi a făcut declarații despre relația sa cu George Tal și a explicat care este motivul pentru care nu s-au căsătorit, deși au fost de două ori la un pas de a ajunge la altar.

„Nu că nu mai cred (n.r. în căsătorie). Un act, când ești tânăr, când se așază lucrurile și merg de la sine este ok, dar noi ne-am programat de vreo două ori să ne căsătorim. Prima oară a fost cu divorțul lui, nu a putut pentru că era căsătorit în Germania și divorțând acolo ne-a trebuit un act mai special și am ratat când voiam noi să ne căsătorim. A doua oară s-a îmbolnăvit mama și nu am crezut de cuviință, apoi s-a născut Maria și ca să nu ne certăm și să fie familia fericită am decis să o cheme pe Maria și Gyorfi și Tal ca să fie toată lumea împăcată pentru că nu renunțam și nu renunț la numele meu. Cine a spus că vreau să mă căsătoresc? Nu, asta nu înseamnă că nu cred în căsătorie. Ba da, eu cânt foarte mult la nunți și atât de mult mă bucur atunci când văd oamenii că se căsătoresc și cred în asta. Se duc la biserică, se duc la starea civilă”, a declarat Daniela Gyorfi.
citește și...