Daniela Gyorfi, adevărul despre operațiile estetice. ”După 3 operații nu pot să spun că sunt mulțumită în totalitate”

19.07.2022, 16:48
Daniela Gyorfi, adevărul despre operațiile estetice. ”După 3 operații nu pot să spun că sunt mulțumită în totalitate”
Daniela Gyorfi, adevărul despre operațiile estetice

Daniela Gyorfi, în vârstă de 53 de ani, a vorbit deschis despre intervențiile de ordin estetic la care a recurs de-a lungul anilor. Aceasta a explicat ce anume o nemulțumește în legătură cu operațiile estetice. ”După 3 operații nu pot să spun că sunt mulțumită în totalitate” , a declarat binecunoscuta cântăreață.

Daniela Gyorfi  s-a lăsat pe mâna esteticienilor de-a lungul anilor.

Artista a vorbit deschis, la emisiunea moderată de Denise Rifai la Kanal D, despre intervențiile de ordin estetice pe care și le-a făcut.

Daniela Gyorfi, adevărul despre operațiile estetice. ”Recunosc că nu mi-aș mai face în acest moment”

„La sâni nu sunt mulțumită. După 3 operații nu pot să spun că sunt mulțumită în totalitate. Recunosc că nu mi-aș mai face în acest moment. Trebuie să-mi schimb protezele și tot stau și mă gândesc… Să știți că aceste intervenții…de exemplu fațete dentare, e absolut normal. Nu poți să ai dinții negri, stricați și să rămâi cu ei pe viață, nu poți să ai riduri. Eu cel puțin dacă pot să fac ceva pentru mine, pentru confortul meu, clar anii își spun cuvântul, 53 de ani, nu mai poți să fii ca la 20, dar poți să arăți bine. Se poate și mai bine, se poate și mai rău”, a mărturisit Daniela Gyorfi, potrivit wowbiz.ro.

”Sunt ok cu mine, am foarte multe defecte pe care nu o să vi le spun, am celulita, fac chestii ca să mă simt bine. În special acum că o am pe Maria încerc să-i dau exemplu că nu este vorba de operații estetice, este vorba de îngrijire. Dacă există tehnologii ca tu să te simți mai bine sau să modifici anumite lucruri care nu îți plac sau nu te avantajează, de ce să nu le faci… Nu sunt dependentă de operații, nu am atât de multe ca alte artiste care vin și spun că peste noapte li s-au îndreptat și nasul și urechile. Sunt un om normal, o femeie căreia îi place să aibă grijă de ea”, a adăugat artista.

Daniela Gyofi se iubește cu George Tal

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai cunoscute vedete de pe scena artistică din România. De-a lungul anilor, aceasta a reușit să atragă atenția cu schimbările sale de look, dar și cu aparițile extrem de provocatoare. În ceea ce privește viața sentimentală, Daniela Gyorfi a fost căsătorită o singură dată. Primul și singurul soț al Danielei Gyorfi a fost luptătorul Gelu Borș. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998 și au divorțat doi ani mai târziu. După divorț, Gelu Borș a luat calea Americii și s-a stabilit în Las Vegas. S-a căsătorit cu Roberta Lorincz, o fostă balerină de la Opera Română. Din mariajul lor au rezultat două fete. Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Din povestea lor de dragoste a rezultat un copil, Maria. Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini. Daniela Gyorfi a făcut declarații despre relația sa cu George Tal și a explicat care este motivul pentru care nu s-au căsătorit, deși au fost de două ori la un pas de a ajunge la altar.

„Nu că nu mai cred (n.r. în căsătorie). Un act, când ești tânăr, când se așază lucrurile și merg de la sine este ok, dar noi ne-am programat de vreo două ori să ne căsătorim. Prima oară a fost cu divorțul lui, nu a putut pentru că era căsătorit în Germania și divorțând acolo ne-a trebuit un act mai special și am ratat când voiam noi să ne căsătorim. A doua oară s-a îmbolnăvit mama și nu am crezut de cuviință, apoi s-a născut Maria și ca să nu ne certăm și să fie familia fericită am decis să o cheme pe Maria și Gyorfi și Tal ca să fie toată lumea împăcată pentru că nu renunțam și nu renunț la numele meu. Cine a spus că vreau să mă căsătoresc? Nu, asta nu înseamnă că nu cred în căsătorie. Ba da, eu cânt foarte mult la nunți și atât de mult mă bucur atunci când văd oamenii că se căsătoresc și cred în asta. Se duc la biserică, se duc la starea civilă”, a declarat Daniela Gyorfi.

„Nu îmi este frică de un act, dar dacă mă întrebați acum vă spun că nu mai vreau, sunt bine așa cum sunt cu George, suntem ok. Acum, ca să fiu foarte sinceră, nu neapărat că îmi e frică de un divorț, dar…Din prima mea căsătorie am învățat ceva, că un act nu prea te leagă și atunci, nu știu, ne este bine așa cum suntem. Nu simt nevoia, poate la biserică, deși el e catolic și eu ortodoxă, să zic că ne-am duce, dar așa, să mă cheme pe mine Tal, nu vreau”, a completat artista.

 

citește și...