Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop, dau detalii din relația lor. ”La prima vedere părem foarte diferiți, din lumi diferite”

13.09.2022, 16:53
Daniel Pavel  și iubita lui, Ana Maria Pop, dau detalii din relația lor. ”La prima vedere părem foarte diferiți, din lumi diferite”
Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop, dau detalii din relația lor

Daniel Pavel, prezentatorul show-ului ”Surrvivor România”, are o nouă iubită, Ana Maria Pop. Cei doi sunt împreună de un an. Daniel Pavel și actuala sa parteneră au dat detalii despre relația lor și despre pasiunile pe care le au în comun. ”La prima vedere părem foarte diferiți, din lumi diferite”, a spus Ana Maria Pop.

Daniel Pavel este cunoscut publicului telespectator din postura de prezentator al emisiunii ”Survivor România”. Show-ul Survivor” a fost transmis până acum de postul de televiziune Kanal D. Cea mai recentă ediție a fost moderată de Daniel Pavel. Acum, emisiunea a fost difuzată de postul de televiziune Pro TV, prezentatorul fiind tot Daniel Pavel.

În plan personal, Daniel Pavel este tatăl unui băiat care se numește Antoniu-Constantin și care este elev de liceu. Daniel Pavel locuiește de mulți ani în Austria, la Viena. Daniel Pavel a avut o relație de șapte ani cu Marina, căreia i-a dăruit inelul de logodnă și urmau să se căsătorească, însă au ajuns la despărțire anul trecut. În prezent, Daniel Pavel are o nouă iubită. Ana Maria Pop, noua iubită a lui Daniel Pavel este o blondă foarte frumoasă. Ana Maria Pop a absolvit Facultatea de Drept și a fost actriță și manechin. Acum, aceasta este operating officer în cadrul unei mari companii. daniel Pavel și Ana Maria Pop au dat detalii despre relația lorr și au vorbit despre pasiunile lo comune în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop, dau detalii din relația lor. ”Nu ne plac dogmele și îngrădirile stupide, clișeele, banalitățile, lucrurile plictisitoare”

”Deși la prima vedere părem foarte diferiți, din lumi diferite, avem multe pasiuni comune… cele care probabil ne-au și apropiat. Ne place să scriem și o facem. Ne plac diminețile dulci în care ne bem cafeaua în cănițele simple, dar unice cumpărate din Dominicană, gătim împreună ascultând The Shire – Lords of the Rings, ne plac plimbările pe munte, ne place marea cu tot ceea ce ține de universul ei, ne plac cărțile, mirosul de scorțișoară și foșnetul frunzelor toamna. Ne place tot ceea ce ține de cunoaștere, inteligență emoțională, spirituală, socială. Ne place să ne rugăm. Așa cum știm, în felul nostru. Nu ne plac dogmele și îngrădirile stupide, clișeele, banalitățile, lucrurile plictisitoare. Ne plac lucrurile simple, care dau culoare vieții dincolo de partea materială a ei. În ceea ce privește domeniul profesional, avem și aici multe idei comune, dar despre asta vorbim cu o altă ocazie. All in all, ne place viața trăită dincolo de aparențe și condiționări, arta, frumosul, Dumnezeu”, a declarat Ana Maria Pop.

”Experiența călătoriilor aduce în sine valențe multiple – știi tu, mai ales dacă e vorba despre o țară fenomen cum este Italia, este minunat când te întâlnești în pasiuni culinare, plastice, muzicale, istorice cu perechea ta. Eu sunt un povestitor pursânge, iar Ana cunoaște arta rafinată a ascultătorului, așa că avem 100% match. Lecturile din cărți cu povești de suflete de luptători, muzicile, în special muzica de festival, unde ea este cea care mă inițiază, lucrurile de calitate și drumețiile în natură. Ah, și săruturile”, a completat-o Daniel pavel pe iubita sa.

citește și...