Daniel Pavel, prezentatorul “Survivor România”, s-a despărțit de logodnică înainte de nuntă

27.08.2021, 17:43
Daniel Pavel, prezentatorul “Survivor România”, s-a despărțit de logodnică înainte de nuntă
Daniel Pavel, prezentatorul “Survivor România”, s-a despărțit de logodnică înainte de nuntă

Daniel Pavel, prezentatorul “Survivor România”, s-a despărțit de logodnică înainte de nuntă. El a făcut și primele declarații despre despărțirea de Marina. Cei doi urmau să se căsătorească. 

Invitat vineri, 27 august, în emisiunea Teo Show, Daniel Pavel a mărturisit că cea care a rupt relația a fost chiar logodnica lui. Cei doi se iubeau de șapte ani și urmau să devină soț și soție.

Daniel Pavel, prezentatorul “Survivor România”, s-a despărțit de logodnică înainte de nuntă

“Ea a fost cea care a spus stop! Sunt în faza de șantier acum! Sunt șapte amar de ani de când ea a venit după mine și eu am venit după ea. Am cunoscut-o într-o bibliotecă. Mă gândesc cum să depășesc momentul, să supraviețuiesc. Poate există fericire și în povestea asta. Acum nu văd prin norul ăsta nimic. Mă simt ca o capră prinsă cu capul într-o găleată. Oamenii care suferă nu sunt victime. Am nevoie de o mână care să mă ajute să trec de acest nor!”, a spus prezentatorul la “Teo Show”.

Daniel Pavel și viitoarea lui soție locuiau împreună la Viena și păreau destul de îndrăgostiți.

“Eu sunt pe principiu să nu mai stau în acea casă. Nu mai pot! Există viață după povestea asta. Îmi doresc să plec într-o vacanță!”, a mai spus Pavel.

Daniel Pavel îi dăruise inelul de logodnă Marinei la scurt timp după ce revenise din Republica Dominicană. Prezentatorul ”Survivor România” afirma că Marina va fi prima și singura sa soție.

I-a dat inelul de logodnă după ce a revenit de la Survivor

”Nu am fost căsătorit, dar Marina va fi prima și singura soție”, a declarat Daniel Pavel pentru click.ro. Acesta are un băiat în vârstă de 16 ani dintr-o relație anterioară.

Daniel Pavel a povestit, în cadrul unui interviu, cum a cunoscut-o pe Marina, cea care îi era logodnică.

“Ne-am cunoscut într-o bibliotecă. Eram într-un juriu cultural al unei asociații din București și auzisem că un grup de tineri de la o universitate din Sibiu prezintă niște lucrări și am făcut o jurizare acolo. Una dintre concurente, cea care a și câștigat, era Marina. Nici nu stiam cati ani are, nici nu stiam cati ani am eu, nu mai conta. I-am cerut numarul de telefon. Nu a fost usor și cu numerele de telefon, pentru ca incet incet s-a construit.

S-a lăsat greu si inca este un mister pentru mine, ca marea. Eram ofițer de marină, o nebunie de sincronicități. Întotdeauna ne-am mutat unul după altul, au fost lupte, cum a fost și acum în Dominicană. Și își revalidezi iubirea, îți reconsolidezi iubirea. E foarte mult despre arta compromisului, fără să te compromiți principial pe tine, dar acel „lasă de la el”, „lasă de la ea”, aceste lucruri sunt vitale”, a spus Daniel Pavel.

citește și...